Ga naar inhoud

Past Er Een Core 2 Op Mijn Moederbord?


Aanbevolen berichten

[QUOTE=pedroheider;281026]MSI PLATINUM P945 NEO[/QUOTE]Welke bedoel je nou precies, de [url=http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_cpu_support_detail.php?UID=672&kind=1]945P Neo[/url] of de [url=http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_cpu_support_detail.php?UID=670&kind=1]945P Platinum[/url]? In ieder geval wordt op PCB-versie 1.0A van deze moederborden geen Core 2 Duo ondersteund.
Link naar reactie
Ik heb net dat topic van aliberto eens zitten doorneuzen, maar daar geeft men ook al aan dat het in sommige gevallen misschien wel gaat werken, maar niet echt optimaal (de FSB zal niet hoger gaan als 800 MHz en zo). Die dual-core waar MSI het over heeft is de Pentium D, en die is bij lange na niet zo indrukwekkend als de Core2Duo.\n\nOh, ik zou ook even het lettertype van je post aanpassen, want dit is wel erg schreeuwerig. Alles in hoofdletters typen wordt on-line als schreeuwen en dus erg onbeschoft ervaren, en dan ook nog in vet tikken is wel heel storend.
Link naar reactie
[QUOTE=obi-wan-kenobi;281057]Welke bedoel je nou precies, de [url=http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_cpu_support_detail.php?UID=672&kind=1]945P Neo[/url] of de [url=http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_cpu_support_detail.php?UID=670&kind=1]945P Platinum[/url]? In ieder geval wordt op PCB-versie 1.0A van deze moederborden geen Core 2 Duo ondersteund.[/QUOTE]\r\nja dat is mij ook niet duidelijk heb m besteld als de platinum maar er staat ook neo op de doos maar ook platinum kan het niet bijde ??
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...