Ga naar inhoud

help aub


Anoniem2

Aanbevolen berichten

onze laptop begint mankementen te tonen, vastlopen, restanten van oude software dat niet weg wil, usb-stick krijgt konstant andere naam.............enz\r\nvroeger kon je met windows 98 deze herinstalleren zonder dat je uw gegevens wist, kan dat met xp\r\nik heb ook geen cd met xp op, zat er niet bij toen ik deze kocht\r\nzou hem formateren, en dan xp erop zetten\r\nalvast bedankt
Link naar reactie
Bochie, lees svp eerst de [url=http://forum.computeridee.nl/viewtopic.php?t=41]huisregels[/url] en pas daarna de titel aan. Geen \"help\" in de titel, anders wordt de vraag afgesloten. Maak de titel gelijk informatief (iets als \"herinstallatie XP op laptop\" of zo).\r\n\r\nVerder: je zult veel meer informatie moeten geven. Merk en type laptop, etc. Als je alleen een recovery CD hebt, dan loop je inderdaad het risico dat alle data overschreven worden. Dan moet je eerst gaan backuppen.
Link naar reactie
De enige info die ik hier nu aan toe kan voegen is dat veel laptops helemaal geen recovery CD\'s hebben. Die staat dan op een aparte partitie, die al dan niet verborgen is. Steeds vaker is die gewoon zichtbaar, omdat de klant die data dan zélf op CD kan branden. Scheelt de fabrikant weer twintig cent aan schijfjes... Kijk dus eens of je een D-schijf hebt met een berg data erop (vaak ergens rond de 3 à 5 GB). In sommige gevallen is het letterlijk een complete CD qua inhoud, want dan zit er nog een autorun.inf bestand bij, ook.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...