Ga naar inhoud

2 stereoinstallaties aan 1 PC


Aanbevolen berichten

hey,\r\n\r\nik luister zoals meer mensen veel muziek op mijn pc. Ik heb al een oude stereo aangesloten op mijn pc voor als ik spelletjes speel.\r\nIk wil nu dus 2 stereo\'s op mijn pc aansluiten. De 1 voor gamen die naast mijn pc staat en 1 stereo (de beste, zeg maar mijn hoofd stereo) om muziek op te luisteren. \r\n\r\nHoe kan ik dit het beste aansluiten. Ik heb een erg standaard geluidskaart (c media ac97 audio device).\r\n\r\nBedankt!
Link naar reactie
Een 35mm splittter (of splitser)\r\n[quote][img]https://www.wiredco.com/catalog/images/3.5MM%20YCABLE.jpg[/img][/quote]\r\n\r\n[url]http://www.maplin.co.uk/searchtemplate.asp?criteria=35MM%20SPLITTER[/url]\r\n[url]http://www.ciao-shopping.nl/Belkin_Headphone_Splitter_Audio_splitser__529015[/url]\r\n[url]http://www.mister-q.nl/osc/oscommerce-2.2ms2/catalog/product_info.php?products_id=229[/url]\r\n[url]http://www.allesvoordeipod.nl/pages/detail.php?productID=127[/url]\r\nDe mijne bij de [url=http://www.handyman.nl/main_locator.htm]Handyman[/url] gekocht.\r\n\r\nIk gebruik zelf zo\'n ding naar volle tevredenheid. Op de ene uitgang zet ik de speakers, op de andere mn koptelefoon.
Link naar reactie
[quote=dxpz]met zo\'n splitter moet dat idd lukken! \r\n\r\nAlleen meot ik dan ook nog eenn kabel kopen van 10 meter en aanleggen. Ik heb er al een S-video liggen om films van PC op TV te kijken kan ik misschien iets met die kabel doen?[/quote]\r\n\r\nNee, daar heb je niks aan. S-video kabels geven, voor zover ik weet, video door, geen geluid.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...