Ga naar inhoud

digitale foto


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Hallo,\r\n\r\nZal het zo kort mogelijk beschrijven.\r\n\r\nJe hebt kleine jpg afbeelding, een foto........\r\n\r\nJe wilt m groter afbeelden.\r\nEn wat gebeurt er dan........het wordt net ministeck.\r\nJe kent t wel.\r\n\r\nAlles wordt steeds waziger, en er komen blokjes.\r\n\r\nIs dit te verhelpen??Dat het een gewone grotere foto wordt.?\r\n\r\nZo ja, met welk programma en hoe.....\r\n\r\nAlvast bedankt... (Y)
Link naar reactie
Lastig. De beste optie die je dan hebt is om met Paintshop Pro (of Photoshop, of andere soortgelijke programma\'s) met filters te gaan werken. Resampling kan een hoop doen, maar het blijft een feit dat een digitale foto in principe ook een ministeck ís, alleen de stukjes zijn normaal gesproken erg klein. het enige dat je doet bij het vergroten van een foto, is de blokjes groter maken.\r\n\r\nDe beste manier om dit te verhelpen is door de resolutie van je camera zo hoog mogelijk in te stellen, dan wordt de foto die je krijgt vanzelf groter. Kleiner maken kan namelijk wel vrijwel zonder kwaliteitsverlies.
Link naar reactie
t punt is.....kheb deze foto niet zelf gemaakt...\r\n\r\nkwam hem al bladerende tegen als avatar van iemand in ik weet niet eens wat voor forum.....\r\n\r\nEn psp is mij bekend....\r\n\r\nmaar die afbeelding is dus piepklein.....dus dacht maak m groter..\r\n\r\nen dat gaat niet....vandaar.\r\n\r\nBen bang, dat plan niet uitvoerbaar is....dan he.....\r\n\r\nBedankt voor zover. (Y)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...