Ga naar inhoud

mailbox kwijt?


dame58

Aanbevolen berichten

U ontvangt de mail omdat de mailbox nog steeds in leven moet zijn; Online! Start een browser en ga naar de mailprovider. Hotmail.com, Gmail.com of zoiets. Log daar eens in. Lukt dat ook niet dan graag de melding hier weergeven. Lukt het wel, dan de oude software op uw computer op een behoorlijke manier verwijderen, software downloaden, installeren en afconfigureren.
Link naar reactie
U maakt ook geen gebruik van aliassen of van "vreemde" tekens in het adres? Het adres digitaal opgegeven bij KPN en niet via de telefoon? Dan wordt het een vreemd verhaal. Wat voor virus was dat? Ik heb nog nooit van een virus gehoord dat de online mail ook aantast. Door gebrek aan kennis op dit gebied moet ik hier afhaken. Hopelijk heeft iemand anders een oplossing.
Link naar reactie
Beste kasander, Het is geen gebrek aan kennis bij jou. Ik heb er niet zoveel kennis van maar omdat ik me er in vast bijt kom ik eruit. (Nu kan ik ook goed denken) Maar je gaat er vauit dat je bij de providers en hun "gespecialiseerd personeel " ook geholpen wordt. En zeker ze zijn van goede wil maar doorlopen enkel een voorgeprogrammeerd pad. Daar heb ik niemand voor nodig. Waar ik tegen aanliep was dat je email adressen kunt hebben met wachtwoorden die niet corresponderen met accountinstellingen. Ik was op zoek naar de mailbox van een overledene. Dit was een pittige klus voor iemand die zeer logisch na kan denken maar geen enkele kennis van ict heeft.
Link naar reactie
  • 2 weken later...
Hallo Dame Heb een jaar geleden mijn account gewist bij gmail Heb inmiddels een nieuwe laptop en oude mails niet opgeslagen. Dom Is er een deskundige (gespecialiseerd bedrijf) die deze mails terug kan toveren Of weet jij een manier hoe ik dat zelf kan aanpakken? Alvast bedankt voor de moeite gr math
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...