Ga naar inhoud

Elektrische fiets test 4 mei 2022 - Doe mee met de Kieskeurig e-bike fietsdag. Inschrijven niet meer mogelijk


Aanbevolen berichten

208303200_E-bikefotoshootzomer2021-34.thumb.jpg.e37730cd1a73d716032c5b5c242def85.jpgWil jij één van de allernieuwste e-bikes testen? Dan zoeken wij jou! Kieskeurig.nl organiseert op woensdag 4 mei een E-bike Fietsdag. Kan jij niet wachten om op de fiets te springen? Meld je dan nu aan via deze link:

Update: inschrijvingen gesloten

Meer informatie

De E-bike Fietsdag vindt plaats op woensdag 4 mei. Tijdens deze dag zullen we met een groepje testrijders een fietstocht maken in de regio van Haarlem. We zullen ongeveer 30 kilometer gaan fietsen en dit duurt ongeveer 3 à 4 uur. Het is nog een verrassing welke route we gaan fietsen, maar we starten de tour in het mooie Haarlem. Tijdens deze Fietsdag test jij één van de 30 e-bikes. Na deze dag schrijf jij jouw review over de fiets. Met deze review kun jij heel veel andere consumenten weer helpen bij het maken van de keuze voor hun e-bike. Gedurende de dag zullen we foto's maken, deze foto's zullen wij vervolgens redactioneel gebruiken.

Update: inschrijvingen gesloten

  • Like 1
Link naar reactie
  • Alex wijzigde de titel naar Elektrische fiets test 4 mei 2022 - Doe mee met de Kieskeurig e-bike fietsdag. Inschrijven niet meer mogelijk

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...