Ga naar inhoud
  • 0

Whirlpool AWO 6430 filter lekt


Sophiaaa

Vraag

Beste, 

 

Wie kan mij helpen om dit probleem te verhelpen.

 

Ik heb een wasmachine whirlpool 6430. Nadat het mij vaker opviel dat ik de foutcode F11 zag heb ik de machine grondig gereinigd. Inclusief de pluizenfilter rechtsonder achter het klepje. 

Om er zeker van te zijn dat er geen muntjes of draden in de filter zatem heb ik deze verwijderd en goed gereinigd. Bij het terugplaatsen verliep alles soepel en normaal. Filter is goed aangedraaid.

 

Bij het starten van een programma waarbij de machine zich vult met water stroomt het weer uit de filter eruit. Deze filter heb ik vervangen, maar het probleem blijft.

Alles is goed aangedraaid. De filterhuls is ook schoon en er zit niks vast in de huls. 

 

Weet iemand wat dit kan zijn? 

 

Mijn dank is groot 

 

Gr. Sophia

Link naar reactie

5 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0

F11 had ik wel gevonden maar was niet van een wasmachine.

Zit daar geen pakking ring bij?

Helaas moet je dat zelf zien,  want waar komt het water door?

Ik verdenk een ontbrekende pakking ring of anders een scheur in het huis.

 

Kun je eens een foto maken van de lekkage?

 

aangepast door Lampje

Met vriendelijke groet,  

 

Lampje   Lampje-kl.jpg.24efe35bebc578de8497820696a9554d.jpg

Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...