Ga naar inhoud

Serialnummer probleem


Aanbevolen berichten

Ooit PC DVD gekocht van ondermeer: Harry Potter en de orde van de Feniks. Op het boekje achterop stond het serialnummer. Beslist nodig om het spel uberhaupt te kunnen spelen. Nu is een gedeelte van dat nummer onleesbaar geworden... Alleen van de lààtste 3 combinaties is nog het volgende leesbaar: 0TVT-?597-6U6H De achterkant van het boekje is waarschijnlijk ergens met iets 'plakbaars' in aanraking gekomen, zodat er een stukje zodanig afgescheurt is dat de begin codes niet meer leesbaar zijn. Wel, als ervaren computeraarster ga je dan op zoek naar de zgn. "illegale" sites, waar men aangeeft je zo te kunnen helpen met het opnieuw vinden van serialnummers enzovoorts. Helaas, je moet je op zijn minst dan door een partijtje gore porno worstelen, registreren of anderzins lid worden of andere zéér !!! onwenselijke handelingen verrichten (wat is het toch een zieke wereld, denk je dan !), om uberhaupt maar slechts een beetje in de buurt te kunnen komen van een oplossing. (die je overigens dan nog niet krijgt !). Punt is we hebben hem officieel en legaal aangeschaft zoals je een DVD ook behoort te kopen ! Maar het is zo'n 2/3 jaar geleden. De zaak waar we hem gekocht bestaat niet meer... Vraag: wat is nu de oplossing als we het spel toch nog eens willen spelen ? Bij voorbaat mijn dank, Griffioen
Link naar reactie
De illegale oplossingen mogen hier niet besproken worden en zoals je zelf al aangeeft zitten daar ook een hoop dubieuze nadelen aan. ;) Blijven er twee opties over: 1) het spel nogmaals kopen, via [url=http://kopen.marktplaats.nl/search.php?stop_force_description_search=1&from_searchbox_advanced=1&q=harry+potter+pc&g=0&qsf=0&postcode=&distance=&search=Zoek]marktplaats[/url] zou je relatief goedkoop aan een tweedehands exemplaar moeten kunnen komen 2) contact opnemen met de uitgever van het spel en hopen dat men uit coulance een nieuwe code kan/wil opsturen. Ik schat die kans niet hoog, maar een mailtje eraan wagen kost natuurlijk niks.
Link naar reactie
[quote:63dc9ce9fd="Griffioen"]Ooit PC DVD gekocht van ondermeer: Harry Potter en de orde van de Feniks. Op het boekje achterop stond het serialnummer. Beslist nodig om het spel uberhaupt te kunnen spelen. Nu is een gedeelte van dat nummer onleesbaar geworden... Alleen van de lààtste 3 combinaties is nog het volgende leesbaar: 0TVT-?597-6U6H [/quote:63dc9ce9fd] al een aantal combinaties geprobeert? de mogelijkheid is dan denk ik zoiets als: 0TVT-1597-6U6H 0TVT-2597-6U6H enz. en natuurlijk 0TVT-A597-6U6H 0TVT-B597-6U6H enz. wellicht dat je het format van de key kunt achterhalen,, zou een hoop schelen. success
Link naar reactie
Misschien een overbodige reactie, maar als ik het zo bekijk, zijn er 36 mogelijkheden, het kan dus niet zo heel lang duren voordat je de juiste te pakken hebt..... Anders een scan/foto maken van je serienummer en een mailtje wagen naar de uitgever. Ik kan me niet voorstellen dat ze je niet willen helpen.
Link naar reactie
[quote:3c6d9b6395="V1ru5"]Mijn vorige bericht schijnt illigaal te zijn, hoewel ik er anders overdenkt. Maar goed, ik zal me hierbij leggen. Een ander oplossing is, Om naar de uitgever een bericht te sturen en hiermee kort te sluiten, om een nieuw product code te krijgen. IS LEGAAL[/quote:3c6d9b6395]Je kan er anders over denken, maar elke vorm van omzeilen van beveiliging van software is in Nederland illegaal. Je 'andere oplossing' is reeds meerdere malen genoemd in dit topic ;-)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...