Ga naar inhoud

Werkt mijn repeater?


schippers

Aanbevolen berichten

Ik heb internet via een KPN Experia box V8. In mijn kantoor heb ik op mijn gsm 3 van de 5 streepjes ontvangst. Om dit te verhogen heb ik een Wifi versterker gekocht, een Grixx N 33m 2,4 G. Heb hem geïnstalleerd en in een stopcontact in het kantoor gestoken. De lampjes power en WLan branden, maar ik houdt dezelfde 3 streepjes. Hoe kan ik controleren of de Wifi verstrekker werkt?
Link naar reactie
Wel dat kan je gemakkelijk controleren door de naam die de repeater "broadcast" te veranderen. Als je de naam verandert zie je onmiddellijk met wie je nu eigenlijk verbonden bent. Want de vraag is ben je verbonden met de Experia of de Grixx. Verander de naam dan weet je het meteen. Meer info: http://decomputer.be/wat-is-een-wifi-versterker/ Stel de repeater manueel in. Nadat je de naam van de repeater verandert hebt ga je zelf kunnen kiezen met welk apparaat je wenst te verbinden.
Link naar reactie
Hoewel internet een hoop kent is de Grixx N 33m vrijwel onzichtbaar. Bedoeld u de grixx wifi versterker bedoeld is hier de juiste handleiding die u moet volgen: http://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&sqi=2&ved=0CCEQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.maxxshops.nl%2Fsupport%2Finstellen-wifi-repeater.pdf&ei=2tkmVev6KpLQ7Qb8pIHwBQ&usg=AFQjCNEucLDQOAygAL0C2yFyJ3ZB0NK3Tw&bvm=bv.90491159,d.ZGU De repeater meld zich dan als "WiFi-Repeater1".
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...