Ga naar inhoud

linken in e-mails werken niet meer


anoniem

Aanbevolen berichten

Dag deskundigen, Sinds een week of zo doen de linken die soms staan in een e-mail het niet meer, als ik ze aanklik opent er geen website. Ik heb bij Software een en ander verwijderd, ook dingen waarvan ik niet wist waarvoor het diende maar waarbij stond dat ik het het zelden gebruikte. Kan ik iets verwijderd hebben wat hiermee te maken heeft? Heeft iemand een oplossing, want het is erg lastig om de link steeds te moeten kopieren en plakken.
Link naar reactie
  • Reacties 43
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Populaire dagen

Beste reacties in dit topic

Hallo , Probeer onderstaande eens. Een andere webbrowser instellen als uw standaardbrowser 1. Open Standaardprogramma's door te klikken op de knop Start en vervolgens op Standaardprogramma's. 2. Klik in de lijst (standaard)Programma's de gewenste browser en klik vervolgens op Dit programma als standaard instellen. 3. Klik op OK.
Link naar reactie
[quote:8c3fbacea7="f.ramaekers"]Hallo , Probeer onderstaande eens. Een andere webbrowser instellen als uw standaardbrowser 1. Open Standaardprogramma's door te klikken op de knop Start en vervolgens op Standaardprogramma's. 2. Klik in de lijst (standaard)Programma's de gewenste browser en klik vervolgens op Dit programma als standaard instellen. 3. Klik op OK.[/quote:8c3fbacea7] Dat helpt niet.
Link naar reactie
Dit vind ik wel duidelijk, zal dit kunnen helpen? Het resetten van de Internet Explorer zal er niet voor zorgen dat de koppelingen hersteld worden. De standaard bestandsextensies voor .html etc verwijzen nog steeds naar de Google Chrome Parser. Hiervoor moeten we het register in en handmatig dit terug zetten. a. Druk op het toetsenbord op de Windows key + R (Of klik Start | Uitvoeren). b. Type REGEDIT en geef [Enter] c. Klik op “Doorgaan” d. Open de eerste sleutel: (HKEY Classes Root) Van onderstaande mappen moet men de “standaard” waarde wijzigen. (Bijvoorbeeld de eerste-> .htm-> 1 keer aanklikken en dan in het rechterdeel de standaard waarde wijzigen in htmlfile.) .htm, -> Wijzigen in htmlfile .html, -> Wijzigen in htmlfile .mdbhtml, -> Wijzigen in Accesshtmlfile .mht, -> Wijzigen in mhtmlfile .mhtml, -> Wijzigen in mhtmlfile .shtm, -> Wijzigen in htmlfile .shtml, -> Wijzigen in htmlfile .stm -> Wijzigen in htmlfile Wanneer deze waardes zijn toegepast kan de registry editor gesloten worden. Daarna moeten nog de parsers voor het http en het https protocol geïnstalleerd worden. Dit is het makkelijkste aan de hand van .reg bestanden Deze zijn te downloaden via de volgende website: http://www.herion.nl/downloads/chrome-repair.zip Daar zitten 2 bestanden in. Deze 2 bestanden moet men om de beurt dubbelklikken om ze aan het register toe te voegen. Daarna de computer opnieuw opstarten en dan kun je testen of de links wel werken. http://www.windowsonline.nl/windows_7/hyperlinks_werken_niet_meer-t2375.0.html
Link naar reactie
Hallo, Ik zou eerst onderstaande eens proberen voordat je in het register gaat werken. Open verkenner Ga naar extra in de menu balk Klik op mapoptie Dan tabblad bestandtypen Vervolgens zoek je URL Hypertext transfer.. URL Hypertext transfer.. with private URL Gopher.... Als je op bv URL Hypertext tranfer gaat staan kies je "Geavanceerd" Vervolgens 'Bewerken" Je ziet dan een kopje 'Toepassing ....gestart enz" Hierin moet de verwijzing naar het pad van het exe bestand van firefox staan. Doe dit bij de genoemde 3 URL's... (Het zal zoiets moeten zijn van C:\program files\mozillafirefox\firefox.exe dit moet je even kijken hoe dat op je pc staat)
Link naar reactie
[quote:f5a512995d="f.ramaekers"]Hallo, Ik zou eerst onderstaande eens proberen voordat je in het register gaat werken. Open verkenner Ga naar extra in de menu balk Klik op mapoptie Dan tabblad bestandtypen Vervolgens zoek je URL Hypertext transfer.. URL Hypertext transfer.. with private URL Gopher.... Als je op bv URL Hypertext tranfer gaat staan kies je "Geavanceerd" Vervolgens 'Bewerken" Je ziet dan een kopje 'Toepassing ....gestart enz" Hierin moet de verwijzing naar het pad van het exe bestand van firefox staan. Doe dit bij de genoemde 3 URL's... (Het zal zoiets moeten zijn van C:\program files\mozillafirefox\firefox.exe dit moet je even kijken hoe dat op je pc staat)[/quote:f5a512995d] Er staat een verwijzing naar internet explorer en dat klopt wel, die gebruik ik ook.
Link naar reactie
[quote:bda4538f62="f.ramaekers"]Ok!, Ik dacht dat je Mozilla Firefox gebruikte. Dan zit er niks anders op dan de wijzigingen in het register te herstellen. Ik heb even gekeken in het register. Als je de stappen uitvoert zoals in je vorige post mag het geen probleem opleveren. vr.gr.[/quote:bda4538f62] Ja, ik gebruik ook Mozilla Firefox. Maar hij gaat standaard vaak weer op Internet Explorer staan na bijv. een windowupdate.
Link naar reactie
In mijn register stonden ze al goed. Althans, links niet maar na een keer erop klikken krijg je rechts een scherm met o.a. standaard en daar stond het goed. Ook dit heb ik gedaan: Daarna moeten nog de parsers voor het http en het https protocol geïnstalleerd worden.' Maar de linken in de e-mail werken nog steeds niet.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...