Ga naar inhoud
  • 0

Startpagina vernieuwd niet


anoniem

Vraag

Beste, wanneer ik m'n site open wordt de startpagina niet vernieuwd. enkel als ik op de home-button druk wordt de laatste versie getoond... [url]http://www.chiroxl.be[/url] geeft de [b:4affac718f]onaangepaste[/b:4affac718f] versie weer. [url]http://www.chiroxl.be/home[/url] geeft de [b:4affac718f]juiste[/b:4affac718f] versie weer. Iemand enig idee waar ik dat euvel kan verhelpen? of wat de oorzaak is? mvg,[color=red:4affac718f][/color:4affac718f][color=green:4affac718f][/color:4affac718f]
Link naar reactie

2 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
Lijkt erop dat er iets niet goed gaat bij het doorlinken. Ik namelijk ook een verschil in chiroxl.be/index.html en chiroxl.be/index.php Je zou kunnen proberen de index.html te verwijderen zodat de server automatisch de index.php pakt. Eventueel hernoemen naar index_oud.html zodat het bestand in geval van nood nog aanwezig is.
Link naar reactie
  • 0
[quote:d55fd402d5="vuurtoren"]Lijkt erop dat er iets niet goed gaat bij het doorlinken. Ik namelijk ook een verschil in chiroxl.be/index.html en chiroxl.be/index.php Je zou kunnen proberen de index.html te verwijderen zodat de server automatisch de index.php pakt. Eventueel hernoemen naar index_oud.html zodat het bestand in geval van nood nog aanwezig is.[/quote:d55fd402d5] Thanks vuurtoren! Zo simpel, en gewoonweg stom over gekeken: Die index.[b:d55fd402d5]html[/b:d55fd402d5] was inderdaad de boosdoener... 1000 x thanks ;)
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...