Ga naar inhoud

phpBB, 1 user meer attachments laten posten?


anoniem

Aanbevolen berichten

Ik ben admin op een phpBB 3.0.5 motor forum, de max attachment per post staat op 3 in de attachment settings. Ik wil alleen voor mezelf en evt de moderatoren dat aantal verhogen naar bv 10, de gewone users moeten op max 3 beperkt blijven , kan dit en hoe doe ik dat? Ik heb al her en der zitten spitten maar ik vind niets dat er op lijkt....
Link naar reactie
Er valt op zich best een MOD voor te bedenken hoor; het is een kwestie van een permissie aanmaken en die toekennen aan de betreffende gebruiker(sgroep). Ben je een beetje thuis in phpBB en/of PHP in zijn algemeenheid? Zie in dat geval [url=http://wiki.phpbb.com/Tutorial.Permissions]deze tutorial[/url] en [url=http://wiki.phpbb.com/Tutorial.Permissions_guide]deze uitgebreidere toelichting over permissies[/url].
Link naar reactie
Eh nee :oops: Ik ben al happy dat ik een beetje mijn weg weet te vinden in het acp. Dat gaat hem dus niet worden, ik heb als "tijdelijke" oplossing bedacht dat ik tijdelijk de limiet even opschroef en na het posten deze dan weer terug zet. Het is voor het maken van een initiële post waar je dan wat meer plaatjes in kwijt wilt en dat komt nou ook weer niet zo heel vaak voor. Bedankt voor jullie antwoord!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...