Ga naar inhoud

vervanging van <p>


Aanbevolen berichten

Hmmm, weet je wat er waarschijnlijk gebeurt is ?. :oops: :oops: Ik heb een style aangemaakt in een css bestand, maar waarschijnlijk gebruikte de regel een andere gedefinieerde style. Nu ik hem een heel raar nummer meegegeven heb, waarvan ik zéker wist dat die er niet in zat, deed hij het ineens wel!. :D Maar goed, probleem is opgelost, dankjewel!.
Link naar reactie
[quote:bc8925bf4f="Rumaro"]Ik. :wink: Als nieuweling met CSS is het lekker makkelijk en vlot. Al doende leer ik van m'n fouten. :D[/quote:bc8925bf4f] Ik zou toch als tip willen geven om duidelijke class en id namen op te geven. Vooral bij grotere websites werkt dit alleen maar in je voordeel. div.nieuwsartikel zegt namelijk veel meer dan div.4 ;)
Link naar reactie
[quote:c8897da8a0="Rumaro"]<br> is html en dara wil ik nu juist vanaf.[/quote:c8897da8a0] Dan gebruik je toch XHTML: [code:1:c8897da8a0]<br />[/code:1:c8897da8a0] :lol: Het is niet zo dat je <br> niet meer mag gebruiken als je overstapt op CSS, het is natuurlijk wel beter om het niet te gebruiken om marges tussen elementen te plaatsen maar om een zachte enter te geven in een parafraag bv is het prima te gebruiken cq. voor bedoeld.
Link naar reactie
of ik nu <br> of </br> gebruik, dat maakt dus niks uit. Ik dacht dat ik het zonder <br> zou kunnen, als dat niet zo is, is dat geen probleem. Ik heb alleen eens iin PCActive gelezen, dat je een pagin akon indelen in CSS en tekst en dat dan alles op de juiste plaats zou komen. Dat zou het aanpassen van een website wel heel erg gemakkelijk maken. :D
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...