Ga naar inhoud

Nieuwe layout, meningen graag! :)


anoniem

Aanbevolen berichten

Layout nu: http://www.djmarsh.nl Nieuwe layout: http://www.djmarsh.nl/demo2/website/ Alleen nog bezig met het Guestbook! Popup bij Tune in echt super trots op! Vinden jullie ervan? Ik heb begrepen dat hij met firefox niet helemaal goed werkt, dus graag openen met internet explorer. Ik vraag me ook heel erg af hoe ik hem net zo goed gefixt krijg in firefox als in IE. Wat is jullie mening?!
Link naar reactie
Beetje veel verschillende lettertypen he... Niet alleen in de plaatjes, maar ook in de 'echte' tekst. Buiten het feit dat ik de 'Powered by' knop niet mooi vind, krijg je ook nog een JavaScript error als je erop klikt. Als je van 'request' naar 'contact' gaat, zie je dat de invulvelden niet op dezelfde plek staan. Niet netjes afgewerkt. Er is geen eenheid. Het lijkt alsof er allemaal losse dingen op elkaar zijn geplakt. Nee, ik vind 'm niet zo. Afkraken is makkelijk. Nu nog wat positiefs: De gradient in de achtergrond vind ik wel mooi. De iPod silhouetjes zijn leuk. En de algemene kleurstelling vind ik origineel, die zie je niet zo vaak.
Link naar reactie
[quote:a47f054410="Buur"]Beetje veel verschillende lettertypen he... Niet alleen in de plaatjes, maar ook in de 'echte' tekst. Buiten het feit dat ik de 'Powered by' knop niet mooi vind, krijg je ook nog een JavaScript error als je erop klikt. Als je van 'request' naar 'contact' gaat, zie je dat de invulvelden niet op dezelfde plek staan. Niet netjes afgewerkt. Er is geen eenheid. Het lijkt alsof er allemaal losse dingen op elkaar zijn geplakt. Nee, ik vind 'm niet zo. Afkraken is makkelijk. Nu nog wat positiefs: De gradient in de achtergrond vind ik wel mooi. De iPod silhouetjes zijn leuk. En de algemene kleurstelling vind ik origineel, die zie je niet zo vaak.[/quote:a47f054410] Een Javascript error? Sorry hoor, maar die krijg ik op geen enkele computer hier te zien als ik op powered by druk?! Surf je met Firefox? Aangezien ik heb vernomen dat wat dingetjes het daarin niet goed deden. (vandaar dat ik ook zei, open hem in IE.) Ik moet nog uitvissen hoe ik hem helemaal goed krijg in Firefox. Voor de rest vind ik wat je zegt niet helemaal kloppen over de lettertypes. Ik heb over het algemeen wat vaste lettertype's gebruikt. Alle plaatjes hebben 2 soorten lettertype om de titel aan te duiden. Daarnaast gebruik ik voor de normale tekst bij "about us" inderdaad gewoon een standaard lettertype, aangezien dat een div is, en ik een scroll in wou hebben, dus tekst moest gebruiken ipv een gif.
Link naar reactie
[quote:5077dce2da="GanGster MarshaLL"][quote:5077dce2da="Stijn."]Die foto is briljant, voor de rest is hij "wel aardig". Jammer dat je een font hebt genomen dat zo herkenbaar is, ik krijg meteen Grand Theft Auto-associaties nu.[/quote:5077dce2da] Niet iederéén gamed.[/quote:5077dce2da] Van jouw doelgroep kent een groot deel denk ik GTA wel :)
Link naar reactie
[quote:f6cb17a6f7="Stijn."][quote:f6cb17a6f7="GanGster MarshaLL"][quote:f6cb17a6f7="Stijn."]Die foto is briljant, voor de rest is hij "wel aardig". Jammer dat je een font hebt genomen dat zo herkenbaar is, ik krijg meteen Grand Theft Auto-associaties nu.[/quote:f6cb17a6f7] Niet iederéén gamed.[/quote:f6cb17a6f7] Van jouw doelgroep kent een groot deel denk ik GTA wel :)[/quote:f6cb17a6f7] Grootste gedeelte zijn dames.... opzich valt dat daarmee wel mee :lol:
Link naar reactie
Phrea bedoelt dat er geen verschil is tussen de [url=http://www.djmarsh.nl]twee[/url] [url=http://www.djmarsh.nl/demo2/website/]links[/url] die je hebt genoemd. Maar goed, om terug te komen op de lettertypes en de error, Zie screenshot: [url=http://img124.imageshack.us/my.php?image=djmarshog2.jpg][img:13a5ced93c]http://img124.imageshack.us/img124/5689/djmarshog2.th.jpg[/img:13a5ced93c][/url] #1a,b: Arial, in twee totaal verschillende corpsen en kleuren #2: GTA font #3a,b,c: Impact, weer drie totaal verschillende varianten #4: Een of ander script-font Inderdaad, maar (?) 4 lettertypes... [/cynisch] En ik heb de error even aangewezen.
Link naar reactie
[quote:9427032b90="Buur"]Phrea bedoelt dat er geen verschil is tussen de [url=http://www.djmarsh.nl]twee[/url] [url=http://www.djmarsh.nl/demo2/website/]links[/url] die je hebt genoemd. Maar goed, om terug te komen op de lettertypes en de error, Zie screenshot: [url=http://img124.imageshack.us/my.php?image=djmarshog2.jpg][img:9427032b90]http://img124.imageshack.us/img124/5689/djmarshog2.th.jpg[/img:9427032b90][/url] #1a,b: Arial, in twee totaal verschillende corpsen en kleuren #2: GTA font #3a,b,c: Impact, weer drie totaal verschillende varianten #4: Een of ander script-font Inderdaad, maar (?) 4 lettertypes... [/cynisch] En ik heb de error even aangewezen.[/quote:9427032b90] Ja dus? Wat maakt dat in hemelsnaam uit? Als je verstand hebt van "designen" dan zul je snappen dat bv "4" en "3b" 2 verschillende lettertype's moeten zijn, dat staat 20 keer mooier dan daar maar 1 dezelfde lettertype te gebruiken?! Dat is puur een kwestie van smaak, daar valt niet echt over te twisten. Je bent de enige die dit "vervelend" vindt. Die andere lettertype's zoals "4", maken het juist visueel aantrekkelijk voor veel mensen. @de java error, heel apart, ik snap niet waarom hij dat bij jou aangeeft? Als ik naar de website surf en op powered by klik, heb ik nergens last van, en blijft er gewoon gereed staan? @Phrea: Dat komt omdat hij nu intussen af is, dus nu ook op de normale link gewoon online is verschenen. ;)
Link naar reactie
Buur geeft zijn mening. Kritiek is bedoeld om je op weg te helpen. Anders moet je er ook niet om vragen. Ik heb ook nog wat opmerkingen over je lettertjes. (Ik leen even screenprintje van Buur). Bij 3c: Je hebt daar een tekstblokje met een Impactletter, een vette witte outline en een dropshadow (zie je vaak bij affiches) maar zonder vaste regelspatiëring. Oeioei, dat zijn echt van die grafische doodzondes. En dat heeft helemaal niks met smaak te maken. Nu je afbeeldingen: Zo’n plaatje van mixend meisje in actie is natuurlijk goud waard, maar even inhoudelijk, what-the-hack heeft dit te maken met jouw radio, of hiphop, of R&B? Jouw eigen actie-foto klopt wel wat dit betreft. Prima. Maar silhouetjes achteraan, ook nog dubbel, hebben teveel een decoratief wall-paper effect. Zou ik ook anders doen. Dat valt dan wel onder smaak. Je site is in potentie best aardig, maar het blijft een beetje hangen in een idee voor een affiche. Als ook de functionaliteit niet klopt is je o zo mooie site mislukt. Of gewoon nog niet klaar. Er valt dus echt nog veel aan te sleutelen. Al met al, timmer gewoon verder Marshall. Ik heb trouwens nog even een uurtje geluisterd. Laat deze muziek maar komen. Is helemaal niks mis mee. :wink:
Link naar reactie
[quote="GanGster MarshaLL"][quote:3e36cc3a11="Buur"] Ja dus? Wat maakt dat in hemelsnaam uit? Als je verstand hebt van "designen" dan zul je snappen dat bv "4" en "3b" 2 verschillende lettertype's moeten zijn, dat staat 20 keer mooier dan daar maar 1 dezelfde lettertype te gebruiken?! Dat is puur een kwestie van smaak, daar valt niet echt over te twisten. Je bent de enige die dit "vervelend" vindt.[/quote:3e36cc3a11] Misschien zou je iets minder "op de man" kunnen spelen. Je vraagt advies en kritiek, dus krijg je dat. En als er iemand moeite steekt in het onderbouwen van zijn punt (screenprint, voorbeelden aangeven) dan mag je hem daar best dankbaar voor zijn, en niet insinueren dat hij geen verstand heeft van designen. Persoonlijk vind ik het ook rommelig ogen; juist 4 en 3b. En ja, dat is een kwestie van smaak, maar voor wie maak je die site eigenlijk? voor jezelf of voor je potentiele bezoekers? Ík als potentiele bezoeker vind het rommelig. Nou jij weer. Als laatste.. laat je engels even checken (ik weet het, beroepsdeformatie enzo...)
Link naar reactie
[quote:0000877c7e="Ali Jas"]Buur geeft zijn mening. Kritiek is bedoeld om je op weg te helpen. Anders moet je er ook niet om vragen. Ik heb ook nog wat opmerkingen over je lettertjes. (Ik leen even screenprintje van Buur). Bij 3c: Je hebt daar een tekstblokje met een Impactletter, een vette witte outline en een dropshadow (zie je vaak bij affiches) maar zonder vaste regelspatiëring. Oeioei, dat zijn echt van die grafische doodzondes. En dat heeft helemaal niks met smaak te maken. Nu je afbeeldingen: Zo’n plaatje van mixend meisje in actie is natuurlijk goud waard, maar even inhoudelijk, what-the-hack heeft dit te maken met jouw radio, of hiphop, of R&B? Jouw eigen actie-foto klopt wel wat dit betreft. Prima. Maar silhouetjes achteraan, ook nog dubbel, hebben teveel een decoratief wall-paper effect. Zou ik ook anders doen. Dat valt dan wel onder smaak. Je site is in potentie best aardig, maar het blijft een beetje hangen in een idee voor een affiche. Als ook de functionaliteit niet klopt is je o zo mooie site mislukt. Of gewoon nog niet klaar. Er valt dus echt nog veel aan te sleutelen. Al met al, timmer gewoon verder Marshall. Ik heb trouwens nog even een uurtje geluisterd. Laat deze muziek maar komen. Is helemaal niks mis mee. :wink:[/quote:0000877c7e] Wat heeft een mixend meisje met mijn radio te maken? Omg, denk je werkelijk dat er alleen maar gemixt word met trance en hardcore? Scratchen is mede in de hiphop scene uitgevonden, dus het heeft er álles mee te maken. Prima dat je kritiek leverd, maar voordat je dat doet, ga ook even na of je wel daadwerkelijke shit verteld, behalve het uit je duim te zuigen, goed? En wie zegt dat het niet de bedoeling was om het op een poster te laten lijken? Wat is uberhaupt mis met dat soort dingen? Wat maakt het uit als het in jou ogen een wallpaper effect heeft? @teacher: Als jij het als "potentiele bezoeker" rommelig vindt, is dat jou probleem. Nou ik weer? ..nou guest what, jij bent mijn doelgroep ook niet, vrij weinig mensen op deze site uberhaupt. Het doelgroep zijn kinderen vanaf de 14 jaar. En waarom zou ik minder op de man moeten spelen? Het is zijn eigen mening, dus het gaat toch daadwerkelijk om zijn mening? Misschien moeten mensen hier eens leren om iets minder hun grote bek open te trekken bij een normale vraag. Als ik vraag om de website de grond in te boren kan je dit soort antwoorden prima geven. Blijkbaar kunnen bepaalde mensen op deze website niet nadenken over hun manier van praten, en dat wekt bij mij alleen nog maar meer agressie op. Bedankt voor de moeite, en Teacher, ik ga in Augustus 4 weken in New York Amerikaans studeren... behoor ik nu tot je goede soort? Triestheid. Adios.
Link naar reactie
[quote:3a64467112="Mauricio"]Irritant ventje ben je in ieder geval wel..... Je vraagt WEL op deze site de mening van mensen maar bent er eigenlijk niet van gediend? VRAAG ER DAN OOK NIET OM.... vraag je BrEeZeR-vriendinnetjes dan om commentaar. Je wilt advies maar als iemand iets zegt val je ze aan...... triest[/quote:3a64467112] Als je beter leest, heb ik het over de manier waarop mensen hier commentaar leveren. Misschien is het anders bedoeld, maar het is meer "in de grond boren" dan opbouwende kritiek leveren. en irritant ventje? Wie ben JIJ om dat uberhaupt te zeggen?
Link naar reactie
Ik vind de verschillende lettertypes ook niet mooi. Daarnaast vind ik eerlijk gezegd ook, dat dat plaatje het enige "hoogtepunt" van de site is en verder vind ik het niet erg bijzonder omdat het niet erg samenhangend is.. Te veel layoutverschillen.. [quote:f13d80aedf="mauricio"]Irritant ventje ben je in ieder geval wel..... Je vraagt WEL op deze site de mening van mensen maar bent er eigenlijk niet van gediend? VRAAG ER DAN OOK NIET OM.... vraag je BrEeZeR-vriendinnetjes dan om commentaar. Je wilt advies maar als iemand iets zegt val je ze aan...... triest[/quote:f13d80aedf] ...Als je dit soort berichten achterlaat, post dan liever gewoon niet. Hiermee help je alleen een topic te verpesten. [quote:f13d80aedf="teacher"]Als laatste.. laat je engels even checken (ik weet het, beroepsdeformatie enzo...)[/quote:f13d80aedf] Matig hoor, dat je als mod dit soort kritiek levert... :-? Het topic lijkt me by the way al aardig verpest en afgerond dus ik zou zeggen: modjes, slotje dr'op!
Link naar reactie
Jep, never mind. @Ali Jas; bedankt iig, ik zal kijken wat ik er aan kan doen. Maar Ik heb er een week keihard aan gewerkt, en zoals je leest heb ik zoveel goede berichten erover (behalve bepaalde mensen die niet normaal kunnen reageren hier op het forum dan.), dus ik moet nog even kijken wat ik ga aanpassen. Het is in ieder geval veel beter en mooier geworden als de vorige layout. Op slot met die graftopic. pz, Marsh.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...