Ga naar inhoud

[sitecheck] www.aerypton.be


anoniem

Aanbevolen berichten

  • 4 weken later...
[quote:e1d8f74c2c]waardoor perfectie nagestreeft kan worden[/quote:e1d8f74c2c] Let even op perfectie in taalgebruik. Denk ook aan afwezigheid van hoofdletters en overdaad aan puntjes. Verder spreek je je klanten soms met je, en soms met u aan. Trek hier één lijn in. Ten slotte (komt misschien ook omdat het laat is) doet het groen in de achtergrond pijn aan mijn ogen.
Link naar reactie
wat betreft het ontbreken van hoofdletters: ik vind hoofdletters (getypt) ongelooflijk lelijk en vaak zelfs storend. handgeschreven echter niet, daar kan het zelfs heel mooi zijn. teveel aan puntjes? zal ik nog eens bekijken... naar mijn gevoel is dit niet echt het geval, maar 'k zal er nog eens eens over nadenken. Die u en jij: inderdaad, daar moet ik dringend werk van maken... bedankt voor de tip!!
Link naar reactie
Het kleurenschema geeft wel een behoorlijke [url=http://www.sanrio.com/main/charactersection/kt.html] hello Kitty[/url] vibe af. En ik weet niet of je dit doet voor een extra zakcentje of echt als je werk, maar de uitstraling van dit alles doet mij (en menig potentieel klant?) het eerste vermoedden. Ook je portfolio-sites. p.s. Je bent wel verzot op frames he!? :wink: [img:730ef5b227]http://store.yahoo.com/lib/sanriostore/topNAVkt.gif[/img:730ef5b227]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...