Ga naar inhoud

[sitecheck] Dizz-e.nl


anoniem

Aanbevolen berichten

  • Reacties 89
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Het werkt zelfs goed met onze bedrijfs browser, Netscape 4.7 Heel vaak krijg ik alleen maar lege pagina's te zien. Het is helemaal goed, maar het is nog een beetje leeg. Nog wat commentaar op een zin: geen extra licentie kosten met zich mee en zijn [b:c8fbd5fda0] meestal minstens [/b:c8fbd5fda0] net zo goed als hun commerciële tegenhangers. zou ik veranderen in: zijn [b:c8fbd5fda0] zeker [/b:c8fbd5fda0] net zo goed wimb
Link naar reactie
Zie je wel toch dizz-e.nl! :wink: Nee maar het ziet er grafisch erg goed uit. En ook in de verschillende browsers ziet het er goed uit. Alleen is zo'n achtergrondkleur niet iets te druk. Dat blauwe. Mijn mening is dat een achtergrond altijd vrij licht moet zijn want dat staat wat rustiger. Verder is het rechtsonder wel een groot, beetje kaal vlak , vanwege de kleine hoeveelheid tekst (bij home, portfolio, werkwijze, demo's, contact). Maar verandert op de meeste pagina's nog. Je krijgt van mij een 8 - 8,5. (dit is opbouwende kritiek) :smile:
Link naar reactie
Ziet er strak uit.. wat viel mij op? het lettertype kan wel een beetje groter. de img swaps in het menu werken niet lekker. ik mis een contact form. waarom laadt de pagina opnieuw na een link; misschien layers gebruiken? keep up the good work! t. edit: waar is je favicon? staat wel in je meta's... _________________ Meekijken op mijn desktop? [url=http://members.atlasf1.com/sally/stuff/cuswallpaper.html]Klik hier![/url] [ Dit Bericht is bewerkt door: teacher op 2002-01-28 19:55 ]
Link naar reactie
weinig op aan te merken past keurig in mijn 1280x1024 :grin: maar ook precies in 800x600; daar is over nagedacht ook de eerder genoemde moeilijke image-swap en het te kleine lettertype kan ik het niet mee eens zijn... geen enkel probleem nou nog een goed gevuld portfolio om het af te ronden [ Dit Bericht is bewerkt door: matthijn99 op 2002-01-28 20:19 ]
Link naar reactie
[quote:d543c54fd5]het lettertype kan wel een beetje groter.[/quote:d543c54fd5]Hmmm, de één vindt hem te groot, de ander te klein en ik vind hem goed :smile: [quote:d543c54fd5]de img swaps in het menu werken niet lekker.[/quote:d543c54fd5]Ik ga nog een preloader maken. [quote:d543c54fd5]ik mis een contact form.[/quote:d543c54fd5]Die komt ook nog. [quote:d543c54fd5]edit: waar is je favicon? staat wel in je meta's...[/quote:d543c54fd5]Vergeten up te loaden :smile: Die staat er nu wel bij. [quote:d543c54fd5]En die tooltipjes. Die geven precies dezelfde tekst weer. Als je er geen extra informatie indoet, zijn ze naar mijn mening overbodig.[/quote:d543c54fd5]Dat doe je om je site ook voor de minder bedeelden onder ons (lees: de blinden) geschikt te maken.
Link naar reactie
[quote:d897e65bb5] Op 28-01-2002 21:19, schreef Bill Gates: [quote:d897e65bb5] Op 28-01-2002 20:46, schreef George W. Bush: Waarom doe je het niet zo dat bezoekers zelf het lettertype groter kunnen maken. [/quote:d897e65bb5]Omdat de tekst dan buiten het frame kan vallen. [/quote:d897e65bb5] Ja dat is waar, maar het maakt je site wel toegankelijker. :smile:
Link naar reactie
Mooie site, het uiterlijk past m.i. wel bij zo'n bedrijf. In de broncode staat o.a.: "<body leftmargin="0" marginwidth="0" topmargin="0" marginheight="0" bgcolor="#012F61"> <center> <table width="795" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">" Serieuze vraag: zijn al die nullen nuttig? Vraag om wat van te leren: Je gebruikt regelmatig <td><img src="http://www.dizz-e.nl/new/images/site/spacer.gif" width="1" height="160"></td> Is dit beter/sneller dan <td height=160>&nbsp</td> ? Aan de tekst kan nog wel wat verbeterd worden denk ik. De zin: "U moet hierbij denken dat u een database heeft en deze op een veilige manier beschikbaar wilt stellen aan een groep gebruikers." zou ik persoonlijk veranderen in: "U kunt hierbij denken aan gegevens in een database die u op een veilige manier beschikbaar wil stellen aan een groep gebruikers." U moet... lijkt me nou niet echt een lokker... Wat zou ik beschikbaar willen stellen, de database of de gegevens in die database? Op de pagina Filosofie staat: "Dizz-e streeft er naar om een zo optimaal mogelijke interactie tussen u en ons te krijgen." Heu? Wat is dat in gewone mensentaal? "Het een en ander zal uiteraard afgeschermd worden met een password." Bedoel je wachtwoord? "Dizz-e zorgt desgewenst ook voor gemakkelijke onderhoudsmodulen om uw site maximaal onderhoudbaar te houden." Maximaal Onderhoudbaar??? Wat is dat dan? Er staat ook: "Dizz-e probeert een zo optimaal mogelijk contact met u als klant te leggen." Ik denk dat ik snap wat er bedoeld wordt, waarom staat dàt er niet gewoon? Ik zou de hele tekst nog eens zeer kritisch (laten) bekijken.
Link naar reactie
[quote:92d9f0f00e]Ik zou de hele tekst nog eens zeer kritisch (laten) bekijken. [/quote:92d9f0f00e] Ik ook. Het woordgebruik en de zinsopbouw passen eigenlijk niet bij de site. Het haalt het professionele een stuk omlaag. Daarnaast zou ik de nadruk leggen op het dynamisch weergeven van informatie voor een ieder, en eventueel als extra de mogelijkheid van het afschermen ervan. Ik heb zelf eens een stukje op mijn site geschreven en dan gaf ik wat voorbeelden hoe en wat dynamisch nu eigenlijk is. Zoals, u zit op uw kantoor en u heeft net een nieuw artikel binnen gekregen. Dat wilt u graag op uw site laten zien....etc
Link naar reactie
Een erg indrukwekkende site. Ziet er mooi uit. Het saaie van al het blauw wordt mooi ondervangen door de gele accenten waardoor het geheel een erg verzorgde en professionele uitstraling krijgt. Ik vind alleen wel de zwarte achtergrond die je ziet op 1024x768 een beetje minder. Maar dat hou je toch wanneer je alles richt op 800x600. Helaas wordt de zakelijke uistraling volkomen teniet gedaan door het woordgebruik. Zinnen als [quote:1a16ee65c1]Dizz-e streeft er naar om een zo optimaal mogelijke interactie tussen u en ons te krijgen.[/quote:1a16ee65c1] kunnen echt niet. Het is te hopen dat je nog even goed daar naar kijkt want er is echt geen enkele klant die je serieus neemt na het lezen van dergelijke zinnen. Nog klein puntje bij het telefoonnummer: Bij geen gehoor? Wat nou? Je hebt dat ding maar op te nemen en anders schakel je hem zelf maar door! Je wilt klanten of je wilt het niet.
Link naar reactie
Ziet er leuk uit, niet saai, maar ook niet schreeuwerig. Lettertype goed te lezen, en wist je dat je me nieuwsgierig maakte met de vage letters boven Database (links)? Ik ging even dichterbij het scherm om er achter te komen of daar wat bijzonders stond :grin: . Ik kan op het ogeblik niets toevoegen aan wat al is gezegd. Hoewel... Geen prijsindicaties? :wink:
Link naar reactie
[quote:a2b886abfc]"<body leftmargin="0" marginwidth="0" topmargin="0" marginheight="0" bgcolor="#012F61"> <center> <table width="795" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">" Serieuze vraag: zijn al die nullen nuttig? [/quote:a2b886abfc] Yup, de browser neemt automatisch een ruimte voor de margin van de body en die zul je dus zo weer moeten wegwerken. En een tabel neemt automatisch wat padding mee, dus als je dat niet wilt, zul je ook dat op 0 moeten zetten. [quote:a2b886abfc] Vraag om wat van te leren: Je gebruikt regelmatig <td><img src="http://www.dizz-e.nl/new/images/site/spacer.gif" width="1" height="160"></td> Is dit beter/sneller dan <td height=160>&nbsp</td> ? [/quote:a2b886abfc] niet sneller/beter, maar wel wat veiliger. td height=160 wordt gewoon ingedrukt als de browser niet genoeg ruimte heeft, maar een plaatje niet. Het is overigens &nbsp; Die ; is belangrijk anders ziet netscape het niet. Verder een strakke site!
Link naar reactie
[quote:83b2933c67] Op 28-01-2002 23:15, schreef Ton nl: In de broncode staat o.a.: "<body leftmargin="0" marginwidth="0" topmargin="0" marginheight="0" bgcolor="#012F61"> <center> <table width="795" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">" Serieuze vraag: zijn al die nullen nuttig? [/quote:83b2933c67] Ja want anders kan elke browser daar zijn standaard waarde invullen. Dus dan heb in Netscape bijvoorbeeld een tabel met border en in IE een tabel met een heleboel ruimte tussen de cellen.
Link naar reactie
[quote:0d5a814bb8] Op 29-01-2002 11:39, schreef Dilbert: Maar waar komt jouw programmeerkennis nou tot zijn recht op je site?[/quote:0d5a814bb8]Bij de demo's, die binnenkort eens gaan komen. Owkee, ik zal de tekst nog eens grondig doornemen, die had ik wat afgeraffeld en eigenlijk niet zo goed op zinsbouw gelet enzo. Ik zal het morgen wel fixen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...