Ga naar inhoud

-----> Site check


anoniem

Aanbevolen berichten

komt ie weer, een checkie!! ik heb geprobeerd zoveel mogelijke dingen te veranderen aan de site, na zoveel kritiek. Let niet op dat het te amateurs uit ziet, ik doe mijn best. Ik hoor het wel. <IMG SRC="images/smiles/icon_frown.gif"> <A HREF="http://httpd.chello.nl/r.kloezen" TARGET=_blank>http://httpd.chello.nl/r.kloezen</A> [ Dit Bericht is bewerkt door: blue1eye op 2002-01-30 12:49 ]
Link naar reactie
Het begint er steeds beter uit te zien.

Mijn commentaar: 1) Er beweegt teveel. Onder in beeld kan dat "Welkom op de verlink-site wel weg en boven in eigenlijk ook wel. het komt allemaal wat té speels over. 2) Die geluidjes bij het menu mogen ook wel weg eigenlijk, vind ik alleen maar irritant. 3) Ik vind die wolken-achtergrond in het main-frame niet echt goed passen. Maak die achtergrond dan bijvoorbeeld ook zwart net als links. 4) Gebruik overal hetzelfde lettertype (mijn favo-font is verdana voor websites of tahoma). Dit kun je heel gemakkelijk doen met stylesheets. 5) Taalgebruik: "Op Deze pagina staan handige linken." -> links.

Ik vind trouwens dat je site nog erg snel is ondanks al die poespas erop (Chello :grin: ). Ook een pluspunt van jou site vind ik dat er tenminste info op staat wat je op heel veel andere sites niet hebt. Gelukkig zijn er ook geen popups. Dat zou ik trouwens ook niet erbij doen, omdat die advertenties boven in beeld ook veel aandacht trekken.

Veel succes!

------------------ Sites waar ik mee bezig ben: Lynxpolis.nl GPS Webdesign Persoonlijke site voor school Dutch Northern Alliance website

BTW. Homesite rules bigtime!!!

Link naar reactie
We zullen eens een checkje doen, ik heb er nu wel weer eens zin in. Daar komt ie dan:

Doordat de knoppen in het menu nogal donker zijn en de tekst op die knoppen aan de kleine kant is, is het niet zo duidelijk te lezen. Voor de rest zien ze er goed uit, het geluidje zou ik wel weghalen hoor (kijk maar naar de 'grote' sites, die hebben dat ook niet). Ik vind dat er ook te veel beweegt in beeld, met de nadruk op die banner vanboven (ik vind hem vreeselijk). Ik zou bijvoorbeeld de tekst in de titelbalk en statusbalk stilzetten, dan wordt het geheel wat rustiger. :smile: Ook zou ik het lettertype veranderen in verdana of tahoma, dat ziet er een stuk beter uit dat times new roman. De titel komt er ook iets te veel uit, ik zou hem iets kleiner maken of een andere kleur geven. Voor de rest ziet het er goed uit, en de inhoud is ook wel ok. :smile:

------------------ Disclaimer: the above is the author's personal opinion and is not the opinion or policy of his employer or of the little green men that have been following him all day.

Link naar reactie
Hallo, blueye !! Na een flauw grapje zal ik toch even een poging doen om iets zinnigs over jouw site te zeggen !!<img src="images/smiles/icon_smile.gif"><P>Het binnenscherm dat nu de wolkenachtergrond heeft zou de zelfde kleur kunnen hebben als links of een kleur die er dicht bij in de buurt komt dat geeft namelijk meer rust !<P>Het bovenste frame met de banners leidt nogal af, als je de banners perse wilt behouden zou je ze ook in een bottomframe kunnen plaatsen dan is het m.i. iets minder storend! Je zou dan een bovenfame alleen kunnen gebruiken voor de titel en bijv. het instellen van favorieten, contactinfo, startpagina e.d. !!<P>De tips in het middenframe zou je kunnen uitbreiden, daarnaast zou ik die awards op een speciale pagina zetten ! Omdat je zelf aangeeft dat je nog in een beginfase zit en je je bij die sites (die de awards uitreiken) hebt aangemeldt om zinvolle tips te krijgen, zou ik dat gewoon op zo'n pagina zetten en dan die awards eronder ! Ik denk dat men je site dan iets meer serieus neemt !!<P>Als laatste over de pop-up !! De site die deze voor je verzorgd belooft je mischien wel 60% of meer bezoekers, als je op je Nedsatat-teller kijkt lijkt, dit ook zo te zijn maar in werkelijkheid klikken de meeste internetters zo'n pop-up snel weg zonder de geopende pagina te bekijken. De bewuste bezoekers (via een link of zoekmachine daarintegen) zullen zich aan de pop-up ergeren en daarom minder snel op je site terugkomen.<P>Aangezien ik zelf ook maar iemand ben die voor de hobby een beetje met HTML zit te klooien moet je mijn mening maar met een korreltje zout nemen, misschien word ik wel door anderen gecorrigeerd (niks mis mee hoor)<img src="http://forum.computertotaal.nl/forum/icons/icon12.gif"><P>Greetzzz [ Dit Bericht is bewerkt door: smeenk op 2002-01-19 23:29 ]
Link naar reactie
Brrr... door al die bewegingen en knipperingen kreeg ik last van epileptische aanvallen en toen heb ik per ongeluk op Alt-F4 gedrukt. Helaas...

------------------ Frans van der Veeken AKA SurfDude ------------------ surfdude@chello.nl | ICQ# 39952698 | ICQ me | Add me | MSN: fdvdv@hotmail.com ------------------ Je suis complètement fada... | Waar is de "Don't post a reply"-knop?

Link naar reactie
  • 1 maand later...
Ronnie, ik geef je één tip: Breng het aantal kleuren in je site terug naar 2. Neem bijvoorbeeld donkerblauw en lichtblauw, donkerpaars en lichtpaars, donkergroen en... enfin, dat snap je. Of twee lichtelijk verschillende kleuren, blauw en groen, rood en zalmkleurig, ik noem maar wat. Maar deze kermis van kleurtjes overal is niets... ook ik raad je aan: geen dikke Times New Roman, maar hou het op arial of verdana, tahoma etc. ik heb je vorige site geloof ik wel ooit es gezien, maar kan t me niet meer herinneren, sorry.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...