Ga naar inhoud
  • 0

geen Window-geluidjes


anoniem

Vraag

Het enige geluid dat ik nog gebruik is dat bij binnenkomen van e-mail( eerst met Mailwasher!) , maar alles blijft stil. Alles nagevlooid in conf>geluiden>niet dempen>schuifjes en ook de hele lijst van tabblad 2 ("geluiden") nog eens doorgelopen. Boxen staan aan, geluidsknop open, lampje brandt . Iemand nog een suggestie?Iets met geluidskaart?
Link naar reactie

14 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
Ondanks dat je andere geluiden hebt uitgezet: doen andere geluiden het nog wel? :D Zo nee: drivers geluidskaart er maar eens opnieuw opzetten. Je kunt sowieso in apparaatbeheer even bij de geluidskaart kijken of er geen uitroepteken bijstaat. Makkelijkste weg: rechtsklikken op de kaart in apparaatbeheer en kiezen voor 'stuurprogrammas bijwerken'.
Link naar reactie
  • 0
inderdaad: andere geluiden doen het ook niet. Ook een audio-cd niet. Heb de geluidskaart er even uit gedaan (en terug gezet): geen verandering. In apparaatbeheer worden geen fouten gemeld. [img:e7c60c9a55]http://i37.tinypic.com/vgikw2.jpg[/img:e7c60c9a55] Bij Re klikken komt er eigenlijk niks,heb je nog een idee, of zou de kaart ten dele defect zijn?
Link naar reactie
  • 0
Had onlangs dus met zo'n programma dat van de geïnstaleerde software kan nagaan of er updates op te halen zijn, en toen voor de videokaart laten draaien. Hierna ging het dus flink mis! Nu heb ik iets opgehaald van http://www.soft32.com/download_173793.html waar Windows zijn naam aan verbonden zou hebben : 71.89_win2kxp_international.exe van 25 MB. Vraag me af of ik dat durf uit te pakken, en wat kan ik dan verwachten? Moeilijke vraag wellicht?
Link naar reactie
  • 0
wat voor een geluidskaart heb je en hoeveel boxjes heb je? Als je een creative 5.1 geluidskaart hebt en meerder boxen dan het volgende doen: bij alle programma's naar creative gaan dan naar soundblaster live dan naar creative AudioHQ daar luidspreker op 5.1 zetten, ik had laatst zelfde geval bij iemand en dat was de oplossing
Link naar reactie
  • 0
Ben je me weer even kwijt :D : eerder zeg je je audiokaart er even uit gehad te hebben. Maar je hebt een op het moederbord geïntegreerde. De C-media. Moet je naar de site van je moederbordfabrikant (in Everest vind je die onder moederbord>moederbord). Daar zoek je jouw exakte type moederbord en doanload de audiadrivers. Zijn die er niet dan neem je de chipsetdrivers.
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...