Ga naar inhoud

NONUX; kent iemand dat?


Aanbevolen berichten

Ik wilde eens iets anders proberen (gebruik SUSE 11.1 sinds een aantal maanden) en vond op Net "Nonux" dat zichzelf uiterst gebruiksvriendelijk noemt. Nonux gedownload en op CD gebrand, computer herstart, kwam zoals verwacht in met functie "Live CD". Geen volumeregelaar in beeld. Geen start/afsluitknop in beeld. Weinig begrijpelijks te vinden in bureaublad. Youtube niet open te krijgen. Computer uitgeschakeld middels eigen hoofdschakelaar. CD weggegooid.
Link naar reactie
De belangrijkste info over Nonux staat op Wikipedia http://nl.wikipedia.org/wiki/Nonux Naar aanleiding van een [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=160508&highlight=]vraag[/url] over Nonux, heb ik die distributie ooit zelf geprobeerd te installeren. In de aantekeningen die ik er van gemaakt had, lijkt het erop dat het installeren van Nonux 2.3 was mislukt. Deze eindigde in: Er is helaas een kritische fout opgetreden. Het installatie proces is afgebroken. (fout bij aanmaken fstab). Daarna heb ik 'm niet meer geprobeerd.
Link naar reactie
Ja, ook de wiki had ik gelezen. Ik vond nog een schier "oeverloze" draad startend over Nonux, ontaardend in hoofdzakelijk vergelijkingen/schelden windows/linux: [url]http://groups.google.com/group/nl.comp.os.linux.discussie/browse_thread/thread/b6b29d16865bb168/206e47fabbdeb456?lnk=raot[/url] Maargoed, voorlopig houd ik dan toch SUSE11.1 maar.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...