Ga naar inhoud
  • 0

De Weerwolf is los!


anoniem

Vraag

6 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
Ten eerste bedank voor de melding. Ik was de ontwikkelingen van Fedora even uit het oog verloren. Ik heb Fedora 8 gedownload en geïnstalleerd op mijn hoofd PC. Ziet er goed uit. Ik heb het nog niet uitgebreid getest. Wel heb ik lm-sensors geconfigureerd. Dat werkt. Is wel vergelijkbaar met Ubuntu 7.10. Want in Ubuntu 7.10 heb ik de GPU temperatuur niet kunnen toevoegen in Gnome Sensors Applet, die in Fedora 8 wel werkt. En in Fedora 8 heb ik hddtemp niet in Gnome Sensors Applet kunnen toevoegen, die in Ubuntu 7.10 wel werkt.
Link naar reactie
  • 0
[quote:04422268be="Japie III"]Tja, bij mij is het tot nu toe nog bij geen enkele distributie gelukt om draadloos werkend te krijgen. Zelfs met Ubuntu en OpenSUSE niet. [/quote:04422268be] Dat hangt vooral af van de chipset van de draadloze netwerkkaart. Hoewel bij mij lukte het ook niet goed bij die Linux distributies http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=180880&highlight= Ik heb inmiddels Fedora 8 ook geïnstalleerd op die PC met die draadloze netwerkkaart. Zover ik het kan zien gaat het niet "out of the box" lukken. Ook niet gezien deze [url=http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=171361]Thread op de FedoraForum.[/url] Mijn draadloos Linksys netwerk PCI adapter WMP54G versie 4.1 heb ik tot nu toe alleen "out of the box" werkend weten te krijgen in Mandriva 2008.
Link naar reactie
  • 0
[quote:7ca2577f98="jolo"][quote:7ca2577f98="Japie III"]Tja, bij mij is het tot nu toe nog bij geen enkele distributie gelukt om draadloos werkend te krijgen. Zelfs met Ubuntu en OpenSUSE niet. [/quote:7ca2577f98] Dat hangt vooral af van de chipset van de draadloze netwerkkaart. Hoewel bij mij lukte het ook niet goed bij die Linux distributies http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=180880&highlight= Ik heb inmiddels Fedora 8 ook geïnstalleerd op die PC met die draadloze netwerkkaart. Zover ik het kan zien gaat het niet "out of the box" lukken. Ook niet gezien deze [url=http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=171361]Thread op de FedoraForum.[/url] Mijn draadloos Linksys netwerk PCI adapter WMP54G versie 4.1 heb ik tot nu toe alleen "out of the box" werkend weten te krijgen in Mandriva 2008.[/quote:7ca2577f98] Ik heb dezelfde draadloze netwerkkaart en ik kan melden dat ie tegenwoordig out of the box werkt in Ubuntu 7.10 :)
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...