Ga naar inhoud
  • 0

Teveel xorg.conf ?


anoniem

Vraag

3 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
[quote:c181b56450="vanaggelen"]Ik moet herhaaldelijk m'n scherminstellingen configureren. (...) Is dat misschien de oorzaak? Dus teveel ? [/quote:c181b56450] Nee, dat is niet de oorzaak van je scherminstellingen probleem. Dat zijn configuratie-bestanden die tijdens het installeren/configureren van SuSE zijn aangemaakt. Om welke scheminstellingen gaat het? En wat heb je voor een merk/type monitor? Gaat het om dezelfde pc als in je [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=155447&highlight=]ati-driver installeer topic?[/url] Hoe liep dat af?
Link naar reactie
  • 0
[quote="jolo"][quote:83bc01f668="vanaggelen"] Om welke scheminstellingen gaat het? En wat heb je voor een merk/type monitor? Gaat het om dezelfde pc als in je [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=155447&highlight=]ati-driver installeer topic?[/url] Hoe liep dat af?[/quote:83bc01f668] Hai Jolo, Ik heb een Medion MD 30917 scherm 17" . Daarvoor kies ik "VESA" Dat ging bij SuSE 10 ook goed. Deze stel ik via Sax2 na eerst uit X gegaan te zijn en naar init 3, in op 1280x1024 en kleurdiepte 16. Heb de laatste ati-driver gedownload. Ja, het gaat om dezelfde pc als toen. Zie onderste regel. Groet, Ries
Link naar reactie
  • 0
Hallo, Het ziet er naar uit dat het slechts kuren zijn geweest. Vooral gister veel last van gehad. Kan wezen dat ik met de configuratie van sax2 niet in de juiste runlevel heb gezeten. Ik heb een alles behalve vlekkeloze installatie van SuSE 10.1 De laatste twee sessie's gaan weer prima! Maar even afwachten. Mocht het misgaan meld ik me weer. Bedankt! :wink:
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...