Ga naar inhoud

Ik wil goed moderne games kunnen runnen en heb daarom de ASUS HD7850-DC2-2GD5-V2 gekozen, Athlon X4 750 kopen, dom?


Jifd

Aanbevolen berichten

http://tweakers.net/pricewatch/318092/asus-radeon-hd7850-dc2-2gd5-v2/reviews/ Daar staan een paar beoordelingen Maar ook in de ComputerTotaal magazine van augustus 2013 staat een beoordeling test gedaan door de ComputerTotaal magazine redactie. Hier een test uit het buitenland..... http://cpu-comparison.whoratesit.com/Compare/AMD-Phenom-II-X4-965-vs-AMD-Athlon-II-X4-750K/606vs1548 suc6.....
Link naar reactie
  • 1 maand later...
Ik weet niet of je inmiddels al de keuze hebt gemaakt. Maar ik raad je zeker aan om voor een intel processor te gaan. Zeker voor games ben je zeker uit. Met de Athlon kun je misschien 1 jaar vooruit, en niet eens optimaal. en dan moet je echt voor een nieuwe. Ik heb zelf geinvesteerd in een I5 4670K. Ja die is duur. +-190 euro. Maar dan heb je wel iets waar je langer mee vooruit kunt. Daarbij hangt de prestatie voor games ook af van je moederbord (minimaal Z87) en grotendeels van je videokaart (2 gb heb je wel nodig voor moderne games). Uiteraard kan ik niet in je portomonnee kijken. Maar als je langer vooruit wilt kunnen zou je beter kunnen investeren in iets meer.
Link naar reactie
  • 1 maand later...
ik zou hem laten samenstellen, kies voor een goede processor (3Ghz?) 8 gb ram en een ssd van (64 gb?(voor alle software)) en een gewone harde schijf van 1TB. ik zou dit kiezen. kies zeker ook voor een goede video en geluidskaart. en voor waterkoeling. probeer om (volgens de berekeningen) de pc op -55 G° te houden.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...