Ga naar inhoud
  • 0

inhoud windows partitie


anoniem

Vraag

Ik zit met iets dat ik totaal niet begrijp. Een van mijn windows partities is /mnt/win_f Als ik de inhoud bekijk (gewoon in een terminal, dan zie ik maar 2 directories). het zijn er echter veel meer! Ik was even bang dat ik de hele partitie omzeep had geholpen, maar dat was niet het geval. In Windows XP ziet alles er normaal uit en is alles zichtbaar. Geen idee waar iik de oplossing moet zoeken! Het is een fat32 partitie.
Link naar reactie

7 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
fstab geeft: /dev/hdb6 / ext2 defaults 1 1 none /dev/pts devpts mode=0620 0 0 /dev/hda /mnt/cdrom auto umask=0,user,iocharset=iso8859-1,codepage=850,noauto,ro,exec 0 0 /dev/hdc /mnt/cdrom2 auto umask=0,user,iocharset=iso8859-1,codepage=850,noauto,ro,exec 0 0 none /mnt/floppy supermount dev=/dev/fd0,fs=ext2:vfat,--,umask=0,iocharset=iso8859-1,sync,codepage=850 0 0 /dev/hdb1 /mnt/win_c vfat umask=0,iocharset=iso8859-1,codepage=850 0 0 /dev/hdb5 /mnt/win_d vfat umask=0,iocharset=iso8859-1,codepage=850 0 0 /dev/hdb8 /mnt/win_e ntfs umask=0,nls=iso8859-1,ro 0 0 /dev/hdb9 /mnt/win_f ntfs umask=0,nls=iso8859-1,ro 0 0 /dev/hdb10 /mnt/win_g ntfs umask=0,nls=iso8859-1,ro 0 0 /dev/hdb11 /mnt/win_h ntfs umask=0,nls=iso8859-1,ro 0 0 none /proc proc defaults 0 0 /dev/hdb7 swap swap defaults 0 0 mount geeft: /dev/ide/host0/bus0/target1/lun0/part6 on / type ext2 (rw) none on /proc type proc (rw) none on /proc/bus/usb type usbfs (rw) none on /dev type devfs (rw) none on /sys type sysfs (rw) none on /dev/pts type devpts (rw,mode=0620) none on /mnt/floppy type supermount (rw,sync,dev=/dev/fd0,fs=ext2:vfat,--,umask= 0,iocharset=iso8859-1,codepage=850) /dev/ide/host0/bus0/target1/lun0/part1 on /mnt/win_c type vfat (rw,umask=0,iocha rset=iso8859-1,codepage=850) /dev/ide/host0/bus0/target1/lun0/part5 on /mnt/win_d type vfat (rw,umask=0,iocha rset=iso8859-1,codepage=850) /dev/ide/host0/bus0/target1/lun0/part8 on /mnt/win_e type ntfs (ro,umask=0,nls=i so8859-1) /dev/ide/host0/bus0/target1/lun0/part10 on /mnt/win_g type ntfs (ro,umask=0,nls= iso8859-1) /dev/ide/host0/bus0/target1/lun0/part11 on /mnt/win_h type ntfs (ro,umask=0,nls= iso8859-1) Ik zie dat win_f niet gemount wordt. Probleem is dat ik niet weet waardoor dit komt.
Link naar reactie
  • 0
[quote:48e1a18672="KayJay"]doe eens als root: [code:1:48e1a18672] mount -t ntfs /dev/hdb9 /mnt/win_f [/code:1:48e1a18672][/quote:48e1a18672] Lijkt me niet handig op een fat-partitie ;) Waarbij ik me ga afvragen, is het nu een fat of ntfs-partitie? de topicstart meldt een fat-partitie, maar /etc/fstab verwacht een ntfs-partitie... Max
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...