Ga naar inhoud

Heeft iemand ervaring met Dyne:bolic distributie/live-cd ?


Aanbevolen berichten

http://dynebolic.dyne.org/ schijnt zelfs te werken op een (gemodificeerde ?) Xbox. Primair doel lijkt het multimedia te zijn (de site noemt aardig wat toepassingen op dat gebied). Ook zou dit ding in staat zijn om automagisch systemen met dit OS te 'clusteren' ... De site lijkt geen info te hebben over ondersteunde hardware. Dat maakt het downloaden van de iso een beetje link, want deze distributie is niet gemaakt om achteraf nog flink in te rommelen, want er is geen standaard-methode om het ding op de harde schijf te zetten zoals dat bij Knoppix het geval is. Mijn vraag dus : heeft iemand deze live-distributie al eens geprobeerd en hoe ging dat ?
Link naar reactie
Ik heb zelf geen ervaring met de Dyne:bolic distributie/live-cd. Ik gebruik zelf alleen Knoppix. Je zou de discussie over [url=http://www.knoppix.net/forum/viewtopic.php?t=10034&highlight=xbox]Knoppix on Xbox[/url] kunnen lezen op knoppix.net En lees ook [url=http://www.knoppix.net/forum/viewtopic.php?t=9051&highlight=xbox]deze discussie.[/url]
Link naar reactie
// jolo : Dit is de link die uit die twee discussies volgt : http://www.xbox-linux.org/docs/gettingstarted.html // Marcel de Reus Het kan toch nooit kwaad om te vragen of iemand op dit forum deze variant al eens geprobeerd heeft ? // -- edit -- Leuk ... het start wel op, maar op het ene systeem (met nVidia GeForce 256) denkt ie dat de maximale resolutie 1024x768 @ 60 Hz is. En bij m'n andere systeem kan ie de monitor (aangesloten op een 9800 XT die schijnbaar wel herkend wordt) & netwerk-instellingen (van de nForce2-chipset) niet vinden. Geluid is er wel, maar alleen via de analoge uitgang. Voor de Xbox heb je in ieder geval iets meer nodig dan de cd.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...