Ga naar inhoud

KDE-KWin Suse 9.1 converteren


Aanbevolen berichten

Hoi Max, Ja dit had ik eigenlijk al geprobeerd maar Suse stopt inederdaad alles in /opt in bij Mandrake gaat alles naar /usr/lib, en ik weet niet of dit uitmaakt, het werkt iig niet. Welke bestanden heb ik ervoor nodig ? ik zie er iig maar 3: Desktop Suse kwin3_Suse kwin3_Suse Zijn er meer voor nodig ??
Link naar reactie
[quote:9c48a978a3="Tux Brothers"]Hoi Max, Ja dit had ik eigenlijk al geprobeerd maar Suse stopt inederdaad alles in /opt in bij Mandrake gaat alles naar /usr/lib, en ik weet niet of dit uitmaakt, het werkt iig niet. Welke bestanden heb ik ervoor nodig ? ik zie er iig maar 3: Desktop Suse kwin3_Suse kwin3_Suse Zijn er meer voor nodig ??[/quote:9c48a978a3] Geen idee :) maar je wilt dus de rpm-bestanden installeren. Dat suse alles in /opt gooit is geen probleem, maar je moet dan wel de variabele $KDEDIRS instellen zodat kde weet dat hij ook in /opt naar bestanden moet zoeken. Lees meer over dit onderwerp op http://www.kde.nl/doc/kde-sysadmin/ Max
Link naar reactie
Ik heb even of een ftp-mirror gezocht, daar kon ik niets vinden. Ik zal vanavond thuis even de portage-tree doorzoeken. Ik heb nog wel [url=http://www.kde-look.org/content/show.php?content=7626]dit[/url] gevonden, maar dat zal hem wel niet zijn. Je kunt misschien wel contact opnemen met de amker en vragen hoe hij het heeft gedaan. Als je slaagt zou je hem ook weer op de site kwijt kunnen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...