Ga naar inhoud

Het grote screenshot onderwerp!


Aanbevolen berichten

[quote:4f29b7cc42="jolo"]Dat is waarschijnlijk omdat het posten van je Desktop niets te maken met Linux. De topic [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=99534&highlight=desktop]Post je desktop[/url] in Grafisch liep wel goed.[/quote:4f29b7cc42] Ja jippie, 99% windows screenies natuurlijk :-?
Link naar reactie
Oke, hier komt een screenshot van mijn verse Slackware 10.0 install. De titel is self-explaining: nice and clean. Je ziet KDE 3.2.3 met de Grassy achtergrond van deviantart, de Web windowsdecoratie en het BeOS kleurenschema. Rechtsonderin zie je mijn panel met het enige nuttige dat het panel van KDE bevat: een klok met kalender en de datum. De rest heb ik niet nodig, dus dat heb ik eruit gesloopt. Last but not least, mijn favo jabber client in een 'konsole': centericq. Prachtige commandline client, die alles heeft wat een goede im-client moet hebben. http://www.edu-box.nl/screenshots/20040625-nice.and.clean.png
Link naar reactie
Kijk..... het is niet dat ik iets tegen desktops heb..... ik heb alleen zelf niet zoveel om te laten zien.... Vandaar ook maar mijn mooie nieuwe [url=http://kali.atlascollege.nl/~pkn/kast.jpg]Antec Sonata PianoBlack[/url] en nog een klein [url=http://kali.atlascollege.nl/~pkn/bsd.jpg]detail[/url]. (Wat overgens nergens op slaat want ik zit met smart op Slackware case badges te wachten ;))
Link naar reactie
[quote:2d7cffd8b4="Bamboe"]Lang geleden dat er weer zo'n thread is geweest, dus bij deze: laat maar komen! Hier is de mijne: http://lena.uia.ac.be/~stijn/var/screenshot-20040621.png Distro is slackware 10.0RC1 (wat had je gedacht), verder een redelijk kale KDE desktop die schoonheid en functionaliteit goed weet te combineren.[/quote:2d7cffd8b4]Mooi nummer he :D (Junior Jack - Da Hype). Valt me trouwens op dat best veel mensen hier Nederlandse Linux's hebben... Ik heb het niet zo op (die) (soms) vage vernederlandste woorden :wink:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...