Ga naar inhoud
  • 0

KDE is sneller op mijn PC als GNOME :S


anoniem

Vraag

4 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
Op zich zouden KDE en GNOME ongeveer even snel moeten zijn, lijkt mij. Kijk onder Gnome eens in de procestabel of start een terminalvenster op en geef daar het commando [b:39aa98c208]top[/b:39aa98c208]. Dan kun je zien welke processen de meeste processortijd opslorpen. [edit]: een wat helderder topic-titel zou wel handiger zijn ;)
Link naar reactie
  • 0
[quote:eb2f5fba1b="Duketheboss"][b:eb2f5fba1b] Op mijn PC is KDE Veeeeeeel sneller als GNOME :-? [/b:eb2f5fba1b][/quote:eb2f5fba1b] Zo, dat mag ook wel eens gezegd worden :) Of dat normaal is? Hangt een beetje af van hoe langzaam Gnome dan wel niet is. Als Gnome echt traag overkomt (stroperige GUI, langzaam startende Gnome-toepassingen, etc..), dan is er iets mis met de installatie van deze desktop. Max
Link naar reactie
  • 0
[quote:2bc8617f76="Duketheboss"]@Max , KDE en GNOME zijn allebei standaard mee geinstalleerd tijdens de installatie van Fedora Core 1 (Yarrow) [/quote:2bc8617f76] dat begrijp ik, maar dat wil niet zeggen dat Fedora de boel feilloos heeft geinstalleerd. Dus als Gnome echt traag ovekomt dan is er iets mis. Is gnome best snel, maar kde gewoon sneller, dan is er verder niks aan de hand met je systeem. [quote:2bc8617f76] Offtopic : Moet ik trouwens een virusscanner onder Linux gebruiken ? (Ik heb alle update;s gedwonload voor me Fedora Core 1 (Yarrow) ... [/quote:2bc8617f76] kort antwoord: Neen. lang antwoord: zie de thread die je hierover hebt geopend.
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...