Ga naar inhoud

Demo voor HP Scanjet 3500C


Aanbevolen berichten

Nee, maar het zou wel mooi zijn. De enige reden dat ik nog een dualboot met windows heb, is deze scanner. Er is al wel iemand bezig met het maken van een driver ([url]http://www.cscs.ch/~tack/hp3530.html[/url]), maar dat heeft ook nog niet veel opgeleverd. De site die jij noemt had ik nog niet gevonden. Ik ga het wel eens proberen...
Link naar reactie
Ik sta ingeschreven bij de mailing-list van Johannes Hub ([url]http://home.foni.net/~johanneshub/hp3500-sane.html[/url]) die een driver schrijft voor de HP scanjet 3500. Dit is niet dezelfde als aangegeven in de openingspost. Gisteren (21 maart) kreeg ik het verzoek om de eerste versie van z'n driver te testen. Dit doet hij in 3 stappen: Stap 1 is om te testen of de backend van Sane de scanner kan vinden Stap 2 is om de USB interface te testen Stap 3 is een scan Ik heb net de eerste stap succesvol afgerond, en als het goed is krijg ik binnenkort de volgende test in de bus... Ik houd je op de hoogte.
Link naar reactie
Ik heb inmiddels de tweede stap doorlopen, maar dat liep helaas [i:bca59ef826]niet[/i:bca59ef826] helemaal naar wens: xsane herkende m'n scanner, maar gaf een I/O-error. :-? Ik zag dat er meer mensen op de mailing-list hetzelfde probleem hebben. Ik heb ook even de demodriver uit je openingspost geprobeerd, maar die kreeg ik ook niet aan de praat. Het is een heel klein command-line scanprogrammaatje gebaseerd op reverse-engineering van de windowsdriver.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...