Ga naar inhoud

Seti@home op RedHat 9.0 Linux


anoniem

Aanbevolen berichten

Andere optie: Kijk even op http://www.seti-nl.org die hebben aardig wat downloads staan voor unix/linux Ook een seti-applet, die zorgt dat het programma automatisch opstart, en een kort overzicht van je statistieken in je menu/taakbalk plakt. [img:1e18540a68]http://www.tweakers.net/ext/f/22410/full.png[/img:1e18540a68]
Link naar reactie
[quote:467dff7811="FTPserver"]Ik heb nu Seti@home uitgepakt,maar hoe moet ik het nu openen? Als ik op de bestanden klik, reageert ie helemaal nergens op :cry: Ik ben wel handig in Windows, maar niet in Linux :oops:[/quote:467dff7811] Het is een text-only client, dus je moet een van die bestanden (ik weet niet meer welke) starten vanaf een console/terminal.
Link naar reactie
[quote:330e3fddf6="Supersnail"][quote:330e3fddf6="FTPserver"]Ik heb nu Seti@home uitgepakt,maar hoe moet ik het nu openen? Als ik op de bestanden klik, reageert ie helemaal nergens op :cry: Ik ben wel handig in Windows, maar niet in Linux :oops:[/quote:330e3fddf6] Het is een text-only client, dus je moet een van die bestanden (ik weet niet meer welke) starten vanaf een console/terminal.[/quote:330e3fddf6] Hoe moet ik dat doen? :oops: Leg me het a.u.b. hele erg makkelijk uit. Ik ben maar een beginner met Linux! :oops: Alvast bedankt. P.S. Ik moet nog veel van Linux leren 8)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...