Ga naar inhoud
  • 0

Suse8.2 - Numlock ?


anoniem

Vraag

Hoi Ik heb Suse ingesteld met opstart van numlock, en je raadt het al, het werkt. Het groene ledje van numlock gaat na opstart branden. Maar in qaunta, office, shell etc krijg ik geen getallen als ik gebruik maak van het numerieke toetsenbordje, wel bij gebruik van de cijfers boven de qwerty toetsen. Ik zie waarschijnlijk iets kleins over het hoofd :oops: , maar wat ? grt, FX
Link naar reactie

4 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
Tja, die vraag daar was ik al bang voor. Maar zeker terecht. Ik ben wat gaan rommelen met YAST en uiteindelijk werkte het. Bij keybord heb ik ingesteld : Numlock on KDE startup. ON En zoals ik al zei, het ledje brandde ? Ik probeer nu het zelfde voor elkaar te krijgen van af de c.line. Ik heb een aanwijzing gevonden hoe het ongeveer aan te pakken in jouw reactie met die van jolo op de vraag van h.enk. Vanaf de c.line werken is voor mij helemal nieuw, daar moet ik zeker mee gaan oefenen. grt, FX
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...