Ga naar inhoud

What does a nerd look like?


Aanbevolen berichten

Tussen de heftige discussies door even een relax topic. Post eens wat foto's van jezelf en je omgeving. Ik heb er wat hier neergezet: http://www.chimeraprojects.org/marcel/pictures De titels spreken voor zich natuurlijk, kleine uitleg: - Eva is mijn zusje van negen en een half. - Julia is mijn zusje van anderhalf. - Max is mijn kat van bijna een jaar. - Haldir is de hostname van mijn desktop. Als je goed kijkt zie je [b:1f1f91f3c1]GNU/Linux[/b:1f1f91f3c1] staan op mijn desktop :)
Link naar reactie
Die heb ik dan ook helemaal niet :) Ik ben overigens wel voor Feyenoord hoor en kijk de publiek uitgezonden wedstrijden en herhalingen ook, maar ik ben gaan fantieke fan en heb dus geen shirt en ga ook nooit naar het stadion. Niemand foto'tjes van zichzelf? Van Rinse heb ik een foto van 2 a 3 jaar oud gezien op de KDE page waar hij om mijn oude aadrijkskunde leraar Foppe lijkt (en dat is positief kan ik je verzekeren :P ). Maar misschien heeft Rinse nu wel dreads en een baard tot zijn tenen dus kom op met die foto's :D computerbacterie, ik heb een lekker mooi hoofd wil je zeggen :P Je zit hier veel te vaak op het forum, dus je bent een nerd en nerds zien er niet altijd even mooi uit, dat is algemeen bekend :D
Link naar reactie
het is dat ik dit toevallig zie, kom "bijna" nooit in dit topic en dat is niet omdat ik voor windows ben :evil: . zal hier binnenkort vaker komen als ik Redhat 9 heb geinstalleerd. vind het trouwens wel een goed idee, "ik" kijk zo op een hele andere manier tegen iemand op :P ik heet trouwens Jarl Kamphuis, ben 16 jaar en zit in 4 Havo. hier mijn foto's ga niet over mijn voet zeuren, dat deden ze op een ander forum ook al :evil: :P [url]http://www.joroz.nl/dordogne/images/full/DSCN1673.JPG[/url] [url]http://www.joroz.nl/dordogne/images/full/DSCN1675.jpg[/url] hier is goed te zien, dat ik eigelijk maar een dun ventje ben [url]http://www.joroz.nl/dordogne/images/full/DSCN1678.JPG[/url] [url]http://www.joroz.nl/dordogne/images/full/DSCN1680.JPG[/url] en oke de grappigste :lol: mijn oog :lol: :roll: [url]http://www.joroz.nl/dordogne/images/full/DSCN1688.JPG[/url] ik hoop niet dat het te groot was, maar de meeste hebben onderhand toch wel adsl of kabel (hoop ik :P )(edit: links geplaatst) edit:(zo beter?)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...