Ga naar inhoud
  • 0

slecht toegankelijke websites......wordt er iets aan gedaan?


anoniem

Vraag

6 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
Er zijn altijd webmasters die niet fatsoenlijk sites kunnen bouwen en met Frontpage of dreamweaver iets in elkaar flatsen.. of het gebruik van JAVA VM's, Flash (die 2 moet je zelf gewoon installen op Gnu/Linux). Je hebt altijd van die mongolen tussen zitten he? Wanneer websites zich houden aan standaarden is er niks aan het handje
Link naar reactie
  • 0
exactly. Mozilla is juist een browser die alle Open standaarden respecteerd en 100% begrijpt. maar inderdaad..een frontpage of word pagina wordt al snel verrot en er zijn ook bepaalde sites in M$ CMS geschreven en dan kan je geeneens met een andere browser dan IE op de site komen. Om van te janken. maar ja...je hebt van die mensen die gewoon echt niet weten wat het werk inhoud en zichzelf webdesigner of systeem ontwikkelaar noemen. M.
Link naar reactie
  • 0
Je moet de webmaster van een slecht toegankelijk site gewoon mailen en hem mededelen dat de zaken niet W3C zijn en dat het niet goed werkt onder jouw browser. Als er niets aan gedaan wordt is dat jammer, maar dan begin je toch gewoon een actie. Maken we toch gewoon een speciaal topic voor, post de link naar de site en iedereen gaat een mail sturen :) Kijk eens hoe snel dat opgelost wordt.
Link naar reactie
  • 0
Goed idee! Volgens mij hebben we het tij mee als je vraagt om open standaarden. Kijk maar eens hoeveel shitbedrijven ineens aan de slag gaan om een ISO 9001 certificaat te halen.Kun je, vooral voor leken als ik, uitleggen wat W3C standaarden zijn? Is dat zoiets als de NEN 1010 voor electrische installaties?
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...