Ga naar inhoud
  • 0

SuSe81/Soundblaster Live: belabberde geluidskwaliteit


anoniem

Vraag

Hi all, Ik heb gisteren SuSe geinstalleerd (geen foutmeldingen of problemen). Tijdens het rommelen even een MP3-tje opgezet, en ik moet zeggen: de geluidskwaliteit valt tegen.Dwz: of ik nu FreeAmp of Xmms gebruik, ik hoor de hoge en lage tonen niet goed. Onder Windows klinkt diezelfde MP3 een stuk beter.Ik heb overal zitten rommelen aan high/low tones (zowel in de progs als in andere soundtools die in het menu hingen), maar het maakt allemaal niets uit. Heeft iemand enig idee waar ik moet zoeken om de oplossing te vinden? Bedankt & groeten, Heuvt Ps ik heb ook alsaconf gedraaid, maakt allemaal niets uit.
Link naar reactie

4 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
Hoi, Heb je wel geprobeerd om via een mixer-programma aan de instellingen te sleutelen? 'kmix' is een goede candidaat, zeker als je naar de 'advanced settings' gaat. Als je hiermee niet het probleem kan oplossen, moet je eens gaan zoeken in de SuSE support database: wedden dat meer mensen dan dat probleem hebben gehad? http://sdb.suse.de/en/sdb/html/ Groet, Philip
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...