Ga naar inhoud
  • 0

[gentoo] Lexmark Z53


anoniem

Vraag

Hallo, Ik heb met succes Gentoo 14. rc2 geinstallerd. Alles werk naar behoren, echter ik krijg mijn USB lexmark Z53 printer niet aan de praat. Deze printer werkte perfect onder SuSe 8.0. Als ik het *.rpm bestand met rpm -i lexmark*.rpm uit ga voeren dan krijg ik een batterij aan afhankelijkheden te zien. O.a. enscript en diverse lib*.lo bestanden. Iemend een idee hoe ik dit op los ??
Link naar reactie

3 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
Lexmark printers werken in principe ook met de printerdrivers van CUPS en andere printsubsystemen van Linux. Je hoeft dus niet per se de driver van lexmark te gebruiken. Besluit je die toch te gebruiken, houdt er rekening meer dat lexmark alleen goed werkt met LPRNG als printersubsysteem. En verder: wat je kunt proberen is de driver gewoon te installeren, en via ldd uitvogelen welke libraries deze mist, en die via google proberen op te sporen.. Succes, Max
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...