Ga naar inhoud

[Redhat 8.0] apache/php: volgende probleem


anoniem

Aanbevolen berichten

Ik heb op mijn webserver SSL geinstalleerd, apache, php. In de httpd.conf van apache heb ik netjes php ge-enabled. Start ik apche zonder ssl op en open ik http://127.0.0.1/phpinfo.php, dan vraagt mijn browser (mozilla in redhat 8.0) of ik de file op wil slaan ? Start ik apache op met ssl dan doet ie het wel. Maar ik wil dat ie zonder ssl ook werkt. Weet iemand hoe dit kan ;) ?
Link naar reactie
Onlogisch denk ik. Als de volgende commande uitvoer: sh apachectl startssl Apache met SSL wordt gestart opent hij de php wel perfect. Dan zie je output. Doe ik sh apachectl start Zonder ssl dus, dan doet ie ut niet :S Dus ligt waarschijnlijk ergens anders aan, maar wat ? Want bij Konqueror webbrowser doet ie precies hetzelfde....
Link naar reactie
Heb je Suse of RedHat dan is het vrij easy om mod_php toe te voegen aan Apache. Slackware en Debian moeten het ook vrij makkelijk kunnen. Het belangrijskte is met APache + modules dat je niet opnieuw het wiel gaat uitvinden door alles handmatig te compieleren..tenzij je een hele exotische en aparte setup wil hebben.. Als je gewoon de rpm's installeerd (rpm -i "pakketje.rpm" ) of via de up2date of yast tool van REdHat en Suse dan ben je erg snel klaar en weet je zeker dat het ook goed werkt.. Welke Linux versie gebruik je? Dus welk "merk" M.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...