Ga naar inhoud
  • 0

[Redhat 8.0] apache/php: volgende probleem


anoniem

Vraag

Ik heb op mijn webserver SSL geinstalleerd, apache, php. In de httpd.conf van apache heb ik netjes php ge-enabled. Start ik apche zonder ssl op en open ik http://127.0.0.1/phpinfo.php, dan vraagt mijn browser (mozilla in redhat 8.0) of ik de file op wil slaan ? Start ik apache op met ssl dan doet ie het wel. Maar ik wil dat ie zonder ssl ook werkt. Weet iemand hoe dit kan ;) ?
Link naar reactie

13 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
Onlogisch denk ik. Als de volgende commande uitvoer: sh apachectl startssl Apache met SSL wordt gestart opent hij de php wel perfect. Dan zie je output. Doe ik sh apachectl start Zonder ssl dus, dan doet ie ut niet :S Dus ligt waarschijnlijk ergens anders aan, maar wat ? Want bij Konqueror webbrowser doet ie precies hetzelfde....
Link naar reactie
  • 0
Heb je Suse of RedHat dan is het vrij easy om mod_php toe te voegen aan Apache. Slackware en Debian moeten het ook vrij makkelijk kunnen. Het belangrijskte is met APache + modules dat je niet opnieuw het wiel gaat uitvinden door alles handmatig te compieleren..tenzij je een hele exotische en aparte setup wil hebben.. Als je gewoon de rpm's installeerd (rpm -i "pakketje.rpm" ) of via de up2date of yast tool van REdHat en Suse dan ben je erg snel klaar en weet je zeker dat het ook goed werkt.. Welke Linux versie gebruik je? Dus welk "merk" M.
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...