Ga naar inhoud
  • 0

Geen geluid


anoniem

Vraag

10 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
Heb de link doorgestuurd. Ging niet, kreeg een mededeling in de aard van...dat voor de setup eerste vorige versie moest worden verwijderd. Ik heb de indruk dat hij hier fout gedaan heeft: ging in apparatenbeheer en heeft daar naar zijn zeggen de installatie van soundmax ongedaan gemaakt. Hoe kunnen we soundmax terugkrijgen ?
Link naar reactie
  • 0
als de software dat zegt, zal je dus de oude software moeten verwijderen. dat gaat via configuratiescherm-programma's. nadien: ccleaner register laten cleanen en dan de pc een herstart geven. na herstart de nieuwe software installeren in apparaatbeheer ervoor zorgen dat de soundmax weer ingeschakeld staat.
Link naar reactie
  • 0
Het zijn mogelijk nog maar eens de geheimen van een computer. Hij had dus de installatie ongedaan gemaakt. Ook het downloaden en installeren van een recente driver (voor Windows 7 en soundmax) bracht geen resultaat. Ik mailde de opmerking van "derdejong" i.v.m. opnieuw opstarten door...ook geen resultaat... Na het uiterst warme weekend s belt hij mij...na het opstarten..."besturing van geluid etc" was weer zichtbaar in apparatenbeheer en WEL geluid. Begrijp er niets meer van. In ieder geval bedankt aan iedereen die suggesties doorstuurde.
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...