Ga naar inhoud
  • 0

Kan de functie "Help en Ondersteuning" niet meer o


anoniem

Vraag

Weer wat onaangenaams met een programma. Ik kan "Help en Ondersteuning" niet openen. Als ik in "Start" daarop klik krijg ik de boodschap: Fout in Help en ondersteuning Help en ondersteuning kan niet worden geopend omdat een systeemservice niet is gestart. Start de service met de naam Help and Support om dit probleem op te lossen. OK Op OK klikken geeft alleen als resultaat dat het venstertje verdwijnt. Verder geen idee waar dit over gaat en wat en hoe ik moet doen.
Link naar reactie

7 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
[quote:7f2cf37444="John Wessel"]Start de service met de naam Help and Support om dit probleem op te lossen.[/quote:7f2cf37444]gewoon dus naar je services gaan en die inschakelen: configuratiescherm > computer beheer > services Daar op Help en ondersteuning rechts klikken, dan bij opstarttype op automatisch zetten (en mogelijk rebooten) enfn, zo is het in XP. voor de 7 zal het iets soortgelijks zijn, voor de 8 ga je zelf op zoek moeten gaan vrees ik
Link naar reactie
  • 0
Nog een staartje: als ik het goed voorheb kan je hem misschien beter op Handmatig zetten ipv op automatisch: dan wordt hij niet telkens bij het booten (opstarten) mee opgestart en scheelt dit weer (enkele seconden) opstarttijd. Als je dan later toch een keer naar je Help gaat, start hij op dàt ogenblik wel op. (ff uitproberen, maar 'k denk dat ik me niet vergis (*) ) ps: opletten als je later een herstelpunt zou terug zetten: dan kan het zijn dat je terug met je oude instellingen zit - het hangt er dan vanaf wèlk herstelpunt je terug gaat zetten. (*) 'k zou het zelf kunnen uitproberen, maar 'k ben een luie mus :lol: dus probeer jij het maar even !
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...