Ga naar inhoud
  • 0

Full Product Package


anoniem

Vraag

Hallo, Wat moet ik denken van FPP (Full Product Package) van Informatique?Heb 3 jaar geleden een Windows 7 FPP versie daar gekocht voor 305.50 euro. Ik heb 2 mnd geleden mijn moederbord vernieuwd en krijg nu melding van; ‘producktkey is nog 25 dgn geldig’. Heb de code ingevoerd en die word niet goed bevonden. Foutmelding 0xC004C008 wat wil zeggen; andere hardware. Klopt, maar dat mag vlgns. informatique. Ik mag op een pc doen wat ik wil (z.g. 1 user licence). Er staat echter hierover niks noppes op de dvd package en microsoft is het daar nu kennelijk ook niet mee eens! Via de foutmelding weet ik wat ik morgen moet doen (bellen) maar ik blijf het vreemd vinden. Graag reactie.
Link naar reactie

8 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
Of deze hyperlink, waarin die foutmelding 0xC004C008 staat http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows7/Windows-7-activation-error-0xC004C008 Verder moet niet worden vergeten dat bij het vervangen van het moederbord, Windows opnieuw zal moeten worden geïnstalleerd. Bij voorkeur met formatteren van de Windows partitie. Dit omdat een ander moederbord meestal ook een andere chipset heeft.
Link naar reactie
  • 0
[quote:bcc3603af8="vanaggelen"]Hallo, Wat moet ik denken van FPP (Full Product Package) van Informatique?Heb 3 jaar geleden een Windows 7 FPP versie daar gekocht voor 305.50 euro. [/quote:bcc3603af8]Voor die prijs heb heb je 3 OEM liencties.... en Microsoft doet daar niet moeilijk over... en deed dat ook NOOIT. http://tweakers.net/nieuws/63387/microsoft-legt-verkoop-oem-versies-windows-7-niet-aan-banden.html Waarom dan toch nog een FPP, wat hetzelfde is als een retail versie...? Je kunt 2x je moederbord vervangen voor dezelfde prijs... Hoe groot is die kans?
Link naar reactie
  • 0
Hallo, Nog bedankt voor jullie reacties, ik was destijds bètatester en daardoor helemaal weg (en nog) van win7. OEM versies waren er toen nog niet. Later inderdaad een extra (ik bezit meerdere pc's) een goedwerkende OEM-versie bij de Aldi gekocht voor +/_ 83 euro. Maar dat is later. @jolo : Dat staat in m’n bericht. Ik héb mijn moederbord vervangen en krijg dus dáárna het foutmeldingsbericht. Ga me nu niet vertellen dat ik alsnog win7 moet installeren, want dat doe je. Ik ga bellen en hoor wel. Groet,
Link naar reactie
  • 0
[quote:f7b03f3eef="vanaggelen"] Ga me nu niet vertellen dat ik alsnog win7 moet installeren, (..) [/quote:f7b03f3eef] Omdat dat bij jou Windows 7 nog wel wil starten, is dat waarschijnlijk niet echt vereist. De meningen daarover verschillen. Maar het zou wel kunnen dat je Windows 7 nu minder stabiel draait. Zie bijvoorbeeld deze Engelstalige thread [url=http://windows7forums.com/windows-7-support/43447-new-motherboard-install-windows-7-a.html]New Motherboard Install with Windows 7.[/url] Als je echt niet Windows 7 opnieuw wilt installeren, dan zou je als alternatief de chipset drivers van het oude moederbord in Windows 7 veilige modus kunnen verwijderen via applicatie [url=http://tweakers.net/meuktracker/28838/driver-fusion-111.html]Driver Fusion.[/url] Zodat je in de normale Windows 7 modus, de chipset drivers van het nieuwe moederbord kunt installeren. Nu het telefonisch activeren blijkbaar gelukt is, zou je een back-up kunnen maken van je activatie, zodat je die bij een eventuele herinstallatie van Windows 7 op hetzelfde systeem kunt terugzetten zonder Microsoft te bellen. Zie daarover mijn topic [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=211650&highlight=backup+activatie]Ervaringen met back-up van de Windows 7 activatie.[/url]
Link naar reactie
  • 0
@jolo Ik heb na montage moederbord een schone installatie gedaan. V.w.b. backup bedankt voor je tip maar buiten gewone bestanden back ik weinig up, dan maar weer opnieuw installeren. Je blijft met Win lang support houden (zie XP) dus dat risico neem ik maar. Hij draait weer als een tierelier hoor! Met certificaat (heb al 3x gekeken :D ).
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...