Ga naar inhoud
  • 0

W7 installatie stopt na uitpakken bestanden


anoniem

Vraag

Probeer w7 (upgrade) schoon te installeren op een nieuwe ssd schijf. Na het uitpakken vd bestanden komt de melding: kan benodigde bestanden niet installeren. Zorg ervoor dat alle bestanden die voor installatie nodig zijn, beschikbaar zijn en start vervolgens de instal opnieuw. Iemand enig idee hoe dit op te lossen?
Link naar reactie

5 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
Het klopt weliswaar dat de upgrade versie naar een Windows versie op de harddisk gaat zoeken. Echter doet deze dat al bij het scherm waarop je voor Upgrade kiest. Het uitpakken van bestanden, heeft dan nog niet plaatsgevonden. Op de site van Microsoft hierover [url=http://support.microsoft.com/kb/930984/nl]Foutbericht tijdens de installatie van Windows Vista vanaf dvd: 'Kan benodigde bestanden niet installeren'.[/url] Zelfde foutmelding als de TS. Al is het dan wel met Vista. Verder staat er een wellicht bruikbare thread op Mictosoft Answers [url=http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-windows_install/windows-cannot-copy-files-required-for/2ebae9fe-e99b-40db-8fde-a14d6eea69f7]Windows cannot copy files required for installation. Make sure all files required for installation are available, and restart the installation. Error code: 0x80070570.[/url] Overigens is een schone installatie met een Windows 7 upgrade DVD wel mogelijk. Er moet dan inderdaad al (een oudere) Windows geïnstalleerd staan. Mist de PC opgestart is vanaf de Win7 upgrade installatie DVD. Er kan dan gekozen worden de C: schijf te formatteren.
Link naar reactie
  • 0
Ofschoon de TS met een Retail licentie weliswaar Microsoft zou kunnen bellen, lijkt het me in dit geval beter dat hij het eerst zelf probeert op te lossen. Doorgaans komt Microsoft support pas in beeld, als de Windows installatie is voltooid. En er problemen zijn met de activatie, of andere Windows problemen. Wat belangrijk is om te weten of het om een originele Windows 7 – of een zelfgebrande DVD-R(W) gaat. Want wellicht is er iets fout gegaan bij het slipstreamen van de originele Windows 7 DVD met Service Pack 1. Als de originele Windows 7 DVD zelf niet in orde is, dan is de leverancier daarvoor het eerste aanspreekpunt. Had je overigens wel een nieuwe DVD speler gebruikt?
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...