Ga naar inhoud

Windows 7: IE9 x64 - Google Chrome venster verwijderen via X


anoniem

Aanbevolen berichten

Rechts boven in het IE9 scherm staat wanneer je Google gebruikt een stimulerende boodschap om Google Chrome te installeren. In het venstertje staan: Rechtsboven: X om het venster weg te klikken Tekst: Surf een stuk sneller op internet Aanklikbalk (blauw) n[Installer Google Chrome] Als ik op de Aanklikbalk klik dan reageert het systeem zoals het hoort. Als ik rechtsboven op X klik dan werkt dat niet, ook het kruisje X wordt met de cursor niet gemarkeerd. Aanklikken van X werkt niet. Hoe is dit probleem op te lossen? Na de laatste windows update is dit probleem ontstaan. Ik wil het Google Chrome venster rechtsboven in beeld onder IE9 indiendien Google zoekmachine wordt gebruikt, gewoon wegklikken. Alle links in het IE9 scherm/venster werken. Wijs ik een object zoals X aan in het google venster dan werkt dat niet.
Link naar reactie
Bedankt voor je reactie en tip. De link: http://www.google.com/webhp?hl=nl doet gewoon wat hij moet doen. Omdat iGoogle opstarten lukt niet vanuit IE9 (er verschijnt een blanco venster en verder gebeurt er niets) kwam ik er achter dat het wegklikken van de <Google Chrome PR> door <aanklikken van X ook niet werkt> en ook het handje van de cursor muis niet verschijnt, wel bij de blauwe balk, dus lijkt er ergens iets fout te gaan (wat en waar ?). Dat zou ook met het opstart probleem van iGooge te maken kunnen hebben (?) Ik heb over iGoogle startprobleem een apart topic gemaakt.
Link naar reactie
[quote:ce04b75fac="Goofy44"]De link: http://www.google.com/webhp?hl=nl doet gewoon wat hij moet doen.[/quote:ce04b75fac]Mooi :D Aangezien IE9 voor Vista of hoger is, dacht ik even het niet te kunnen testen, maar mijn IE8 laat standaard ook de Chrome-ad zien en met de "nieuwe" link niet [quote:ce04b75fac="Goofy44"](?)[/quote:ce04b75fac]Als dat een nieuwe vraag is, kan je even Googlen op: Windows 7 en IE9: iGoogle start niet op of ie9 compatibility igoogle Edit: Zie dat je post veranderd hebt. Zie je nieuwe post op dit moment (nog) niet. Edit 2: Was dus "oudere" post. http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=214851
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...