Ga naar inhoud

WXP Home Premium iconen weg


Aanbevolen berichten

Ik heb eventjes getweakt met glary utillities omdat de computer een kwartier deed over opstarten en voor de rest ook nogal traag was. Dus ik heb een paar dingen gedaan: -Registerfouten oplossen (meer dan 5000 fouten) -Schadelijke Bureaubladiconen weggooien (geen fouten, niks verwijderd) -Tijdelijke bestanden weggooien (17,8 GB weggegooid) -Achtergelaten sporen wissen (meer dan 1700 fouten) -Op spyware controleren (niks aan de hand) Verder heb ik nog de defragmentatietool gebruikt. En nu start mijn zusje de computer op en begint te zeuren dat ie wel sneller is maar dat ze niet kan inloggen. Waarom niet: de icoontjes met namen zijn weg. Ik druk 2 keer CTRL+ALT+Delete in en ze kan inloggen. Maar ik wil graag die iconen terug en ik denk dat het zit in dat met die registerfouten. Dus: Welke DWORD-Waarde moet ik op 1 zetten om die iconen terug te krijgen?
Link naar reactie
Het ligt ook niet aan de wijze waarop aangemeld. Kijk, zo ziet mijn scherm er normaal gesproken uit als windows is opgestart: [img:8a2b0d52f5]http://www.windows-help-central.com/image-files/aanmelden-bij-windows-xp.jpg[/img:8a2b0d52f5] Maar nu ontbreken de namen met plaatjes aan de rechterkant van de verticale witte streep. Dus, moet ik twee keer op Ctrl+alt+Delete drukken om dit te krijgen: [img:8a2b0d52f5]http://www.windows-help-central.com/image-files/aanmelden-bij-windows-xp2.jpg[/img:8a2b0d52f5] En ik wil dus graag weer de plaatjes bij het eerste welkomstscherm terug. Dus was de vraag: welke DWORD-waarde in het register regelt die plaatjes en die namen?
Link naar reactie
[quote:b123e33ba2="thedjdoorn"]WXP Home Premium[/quote:b123e33ba2]Het is dus Windows XP (Home) en dat Premium slaat op? :roll: http://www.zdnet.nl/news/35684/microsoft-komt-met-windows-xp-premium/ http://pcmagazine.zdnet.be/news/35866/microsoft-geen-windows-xp-premium/ Zoek eens in het forum op: [url=http://support.microsoft.com/kb/308226/nl][b:b123e33ba2]control userpasswords2[/b:b123e33ba2][/url] of Google hierop.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...