Ga naar inhoud
  • 0

Windows Security Essentials Alert


anoniem

Vraag

Beste mensen, Ik had gisteren {niet boeiend verhaal}, dus ik starte het programma op voor mijn Galaxy S, om te testen of die het doet. Nou, een fractie van een seconde nadat ik op het bestand had geklikt had ik in de gaten dat het een virus was, dat kon ik namelijk zien aan de bestandsnaam. Dus ik zag de buil al hangen. Laptop (Acer Aspire 5100) valt uit, ik druk dat ding aan, hij start normaal op. Ik log in, en ja hoor, daar komen de foutmeldingen... Het was iets met "Windows Security Essentials Alert". Als ik een programma opstart, maakt niets uit welke, dan krijg je die melding van "Windows Security Essentials Alert". Dus kon ik ook niet even op internet kijken of het vaker voorkomt e.d.. Herkent iemand hier het probleem en nog beter: Weet iemand een oplossing? Maar Marco, heb je dan helemaal geen virusscan op je laptop? Ja natuurlijk had ik dat wel, NOD 32, maar deze had ik toevallig even uit staan omdat ik wat wilde testen. Hopelijk weet er iemand raad mee. Met vriendelijke groet, MV-Software (Marco) Edit: Ik heb net een [url=http://www.spywareremove.com/removeFakeMicrosoftSecurityEssentialsAlert.html]link[/url] gevonden. Dit is bij mij ook het probleem. Iemand die er ervaring mee heeft? Zou straks in de pauze even die pagina uitprinten zodat ik thuis eventjes kan kijken.
Link naar reactie

11 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
Dat gaat niet lukken, zoals ik al zei krijg ik de melding bij het openen van elk programma, of het nou IE, MSN, Opera, of Hartenjagen is, hij komt elke keer met die melding. Ik ga denk ik thuis eerst proberen die files te verwijderen mbv de link die ik gaf in mijn eerste post. Scannen met MBAM zal ik sowieso doen als het nodig is en dan een logje posten. Bedankt voor je antwoord.
Link naar reactie
  • 0
[quote:626610664f="MV-Software"]Dat gaat niet lukken, zoals ik al zei krijg ik de melding bij het openen van elk programma, of het nou IE, MSN, Opera, of Hartenjagen is, hij komt elke keer met die melding. Ik ga denk ik thuis eerst proberen die files te verwijderen mbv de link die ik gaf in mijn eerste post. Scannen met MBAM zal ik sowieso doen als het nodig is en dan een logje posten. Bedankt voor je antwoord.[/quote:626610664f] http://www.precisesecurity.com/rogue/fake-microsoft-security-essentials-alert/ http://www.myantispyware.com/2010/08/26/how-to-remove-fake-microsoft-security-essentials-alert/ http://www.trendsecure.com/portal/en-US/tools/security_tools/hijackthis
Link naar reactie
  • 0
Ik ben er thuis niet veel verder mee gekomen. Ik heb eerst in de map %AppData% het bestand hostfix gewijzigd in hostfix1. Hierna kon ik alle programma's weer openen en dus ook op het internet. Heb ik direct MBAM gedownloaden, geinstalleerd en laten lopen. Hij gaf een aantal infected bestanden aan, die verwijderd. En toen moest ik mijn laptop rebooten. Gedaan. Start ik hem op, komt die bij het inlogscherm, die zie ik 1 seconde ofzo, daarna zie ik een fractie van een seconde bluescreen en daarna reboot hij zich vanzelf. Komt die bij bluescreen etc etc. Safe Mode kom ik nog wel in, maar wat dan??? Bvd
Link naar reactie
  • 0
[quote:fface4137f="lion"]Herstelpuntje terug onder Safe Mode....? [/quote:fface4137f] Kan niet, zie enkele posts eerder. Dan zegt die "Blocked by Group Policy". Start > Run > gpedit.msc, staat er dat System Restore 'Not Configured' is. Gewoon goed ingesteld. Maar to the point: Ik kan mijn laptop aandoen, dan komt er dat 'laadscherm' dat je in de BIOS kunt. Daarna krijg je zwart beeld en doet die vervolgens niets meer..
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...