Ga naar inhoud
  • 0

Windows 7 installeren lukt niet.


anoniem

Vraag

Hallo, Wanneer ik windows 7 wil installeren krijg ik een melding dat de setup/windows mijn cd/dvd speler niet ondersteunt. Ik heb een dvd brander en lezer erin. ik heb ze allebij al afgekoppeld en 1 voor 1 proberen. Ook dat helpt niet. Kan iemand mij helpen? AMD Athlon 64, 2200 MHz 3500+ NVIDIA GeForce 7300 GS (512 MB) 2048 MB (DDR SDRAM) Super Writemaster speedplus brander.
Link naar reactie

9 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
[quote:1695ca2132="PaZtic"]Wanneer ik windows 7 wil installeren krijg ik een melding dat de setup/windows mijn cd/dvd speler niet ondersteunt. [/quote:1695ca2132] Welk merk/type brander en lezer heb je? Heb je die al gecheckt op de site van [url=http://www.microsoft.com/windows/compatibility/en-us/default.aspx]Microsoft[/url] op compatibiliteit? Of had je de Windows 7 Upgrade Advisor nog gedraaid onder de oude versie van Windows?
Link naar reactie
  • 0
mijn speler/brander is idd niet compatible op de microsoft site, maar dat zou toch niks uit moeten maken lijkt mij, anders heb je speciale lezers/branders nodig om een OS te installeren. En ik heb hem daar wel mee gebrand en de installatie werkt perfect want op een andere computer werkt het wel, en op mijn computer, en van een kameraad niet. ( terwijl zijn pc het nieuwste spul heeft ). De windows 7 heb ik met Nero gebrand en het is een .ISO file. Om precies te zijn is mijn speler/brander een Samsung SH-S222a
Link naar reactie
  • 0
Als je zegt: ik hen Windows 7 gebrand met enz. ga ik er van uit dat het hier niet om een legale versie gaat. Iedereen mag van mij uiteraard zelf weten welke software hij/zij gebruikt, maar misschien kun je van iemand even een originele dvd lenen om te kijken of die de zelfde problemen geeft. Misschien spreek ik voor mijn beurt: het kan natuurlijk ook een RC1 versie betreffen. Dan kun je natuurlijk mijn verhaal vergeten.
Link naar reactie
  • 0
[quote:9dcfd5768e="PaZtic"]mijn speler/brander is idd niet compatible op de microsoft site, maar dat zou toch niks uit moeten maken lijkt mij, anders heb je speciale lezers/branders nodig om een OS te installeren. [/quote:9dcfd5768e] Ik kan 'm [url=http://www.microsoft.com/windows/compatibility/windows-7/en-us/Search.aspx?type=Hardware&category=Storage%20Devices&subcategory=CD%2fRW%20%2f%20DVD%2fRW&compat=all&os=32-bit&v=Samsung]daar[/url] ook niet vinden. Deze is echter op de site van [url=http://www.kieskeurig.nl/dvd-rewriter/samsung/sh-s222a_22x16_48x4x48x/specificaties/290213/]Kieskeurig[/url] vanaf november 2008. Enig info over die brander zie ik onder andere op deze hyperlink http://www.bioticaindia.com/sh-s222a.html Deze site geeft de indruk dat er Windows 7 drivers te downloaden zijn. Echter hebben optische apparaten bij mijn weten alleen extra drivers nodig onder DOS. De drivers voor alle ondersteunde optische drives zijn al meegeleverd met Windows. Op de site van de [url=http://www.samsung.com/nl/consumer/detail/support.do?group=pc-peripherals-printer&type=optical-disc-drives&subtype=dvd-writer&model_nm=SH-S222A&dType=D&mType=UM&vType=R&prd_ia_cd=05050500&acc_ia_fl=&disp_nm=SH-S222A&model_cd=SH-S222A/BEBE&menu=faqs]fabrikant[/url] zou je een vraag daarover kunnen stellen.
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...