Ga naar inhoud

Xp Formateren.


Aanbevolen berichten

Hallo, Ik zou me eerst eens even voorstellen, ben een nieuw komer hier. Naam :Bob Achterbosch. Leeftijd :14 Jaar. Woonplaats : Rossum OV (Klein dorpje in Twente) Hobby's : Muziek Make En Met Computers Klooien. Ik Was Van plan om me computer (Windows Xp Professional Service Pack 3) Te Gaan Formateren Want hij wordt me een beetje te sloom en staat veel prut op. Maar me vraag was als ik me windows formateer. wat moet ik dan zoal allemaal installeren? Natuurlijk weet ik wel Geluid En die dingen. maar bijv. internet hoe zit dat? M.v.g Bob.
Link naar reactie
Ga hem eerst maar eens opschonen, bv met http://www.ccleaner.com/ vergeet niet een backup te maken met dit progje. en met deze http://www.atribune.org/index.php?option=com_content&task=view&id=25&Itemid=25 Verwijder vervolgens al je startup elementen bij MSconfig, behalve je virus scanner. En zie eens of hij nog sloom is.
Link naar reactie
Msconfig heb ik al gedaan opstarten doet die ook wel snel Erg snel vindt ik zelfs maar ik bedul als ik bijv winamp msn en internet aan heb wordtie al verdomt sloom. ik heb 1Gb Werkgeheugen en Kloksnelheid is 3.12 GHz. Maar ik heb hem al paar jaar zo. en Krijg Steeds meer problemen Bijv. dat ik een spel koop en wil intestalleren dat die geen .CAB Bestanden installeert. Winrar alles heb ik. Heb er al een ICT beheerder bij gehad. In ieder geval alvast bedankt.
Link naar reactie
[quote:dacb0ac21f="Thehardmast3r"]Maar me vraag was als ik me windows formateer. wat moet ik dan zoal allemaal installeren? Natuurlijk weet ik wel Geluid En die dingen. maar bijv. internet hoe zit dat? [/quote:dacb0ac21f] Dat hangt ervan af hoe XP er de vorige keer geïnstalleerd werd. Als het om een merk PC?laptop gaat, dan was Windows XP waarschijnlijk bij aankoop voor-geïnstalleerd. En is deze opnieuw te installeren via een recovery-partitie. Waarvan dan een recovery CD gemaakt van kon worden. In zo een recovery partitie zitten alle drivers al in. Mogelijk kunnen deze nog wel geüpdatet worden. Als je daarentegen Windows XP geïnstalleerd had via een XP OEM installatie CD, dan zul je de drivers zelf moeten downloaden. Welke drivers dat zijn zou je kunnen checken via applicatie [url=http://www.gtopala.com/]SIW.[/url] [quote:dacb0ac21f="Thehardmast3r"]maar bijv. internet hoe zit dat? [/quote:dacb0ac21f] Dat hangt af van je internet provider. Als je nog een ouderwetse inbelverbinding hebt, gaat het via de instructies van Microsoft artikel 305549 [url=http://support.microsoft.com/kb/305549/nl]Een verbinding met internet configureren in Windows XP Professional,[/url] met de configuratie-gegevens van je internet provider. En als je een breedband internet verbinding hebt, check je de instructies van je internet provider.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...