Ga naar inhoud
  • 0

bestanden verwijderen


anoniem

Vraag

In de map system32\driverstore\filerepository staan enkele mappen die ik moet verwijderen. Dit lukt op geen enkele manier. Ik krijg steeds de mededeling dat ik geen toegang heb. Gebruikersaccountbeheer uitschakelen helpt niet, in de veilige modus opstarten geeft ook de weigering. Ik ben (altijd) als administrator ingelogd in Vista. De mappen moeten weg omdat ze een rest zijn van een programma wat helemaal van de computer moet worden verwijderd voordat ik het programma opnieuw kan installeren.
Link naar reactie

11 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
Ik heb ondertussen nog een keer op de website van Garmin (het gaat over de forerunner en het bijbehorende programma Training Center) gekeken, Daar staat dat alles verwijderd moet worden, ook uit het register. Dit heb ik allemaal gedaan. Ik weet niet precies wat de status is van de mappen waar nog resten va Garmin in zitten. Als ik probeer om de rechten te veranderen krijg ik ook de mededeling dat ik geen toegang heb. Alle vinkjes zijn grijs zichtbaar en staan in wezen wel goed.
Link naar reactie
  • 0
Wat zeker lukt: De eenvoudigste oplossing is ze te verwijderen met een Knoppix-cd : ftp://ftp2.skynet.be/pub/knoppix/KNOPPIX_V5.1.1CD-2007-01-04-EN.iso Hiermee download je een iso-bestand, je brandt dit op een cd, je reboot met deze cd (in bios je bootvolgorde even aanpassen zodat je cd-speler op de eerste bootplaats komt te staan) Op die manier start dus eigenlijk op in Linux zonder dat je Linux op je systeem hoeft te installeren. Laat je niet afschrikken door het woord 'Linux': om hiermee bestanden te verwijderen hoef je geen kennis van Linux te hebben - het is even makkelijk als in Windows. Je start dus je systeem op vanaf deze knoppix-cd en je krijgt - net als in Windows - een bureaublad met mappen op. Het verschil met windows is alleen dat jij op je bureaublad pictogrammen van je schijf/schijven/partities krijgt die een 'aparte' naam hebben. Klik deze mappen gewoon een voor een open, het gedraagt zich allemaal als een gewone Windowsverkenner Vanuit die Linux-verkenner kan je dan de bestanden / mappen gewoon deleten. Daarna (net als bij Windows) links onder naar de 'start'-knop en afmelden. de te volgen richtlijnen worden steeds duidelijk op je scherm gezet. succes !
Link naar reactie
  • 0
Door het antwoord van de knoppix cd kwam ik op een ander idee en dat werkte! Ik heb de computer met de recovery cd van Norton Ghost gestart. Daar kon ik bij de map om de bestanden te verwijderen. Ik vraag me alleen nog af of mijn computer "fout" staat ingesteld of dat het normaal is dat je uit deze map geen bestanden kunt verwijderen, zelfs niet als administrator. Ook kon ik geen rechten veranderen want alles was grijs....
Link naar reactie
  • 0
voor een volgende keer, er zijn dit soort tools, hoef je alleen maar te herstarten... http://www.google.nl/search?hl=nl&q=remove+files+on+restart&btnG=Zoeken&meta= PS: TC is erg kale software van Garmin. Kijk eens naar Sporttracks, is freeware en installeer de fitness plgin voor importeren en exporteren. Er zijn nog veel meer plugins voor heel veel handige zaken. Ik gebruik hem in combi met de FR305 en een stuk of 5 plugins. Forum: http://www.zonefivesoftware.com/SportTracks/Forums/index.php Software: http://www.zonefivesoftware.com/SportTracks/ Plaatje: [img:bf44073930]http://www.warriorwomen.co.uk/wp-content/uploads/2007/03/sporttracks.jpg[/img:bf44073930]
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...