Ga naar inhoud

meer fotos printen op 1 vel papier


Aanbevolen berichten

ik wil een aantal fotos op 1 vel foto papier printen (omdat papier zo duur is) wie weet waarmee je dat eenvoudig kunt doen is er ook freeware waarmee je dat zonder kwaliteitsverlies kunt doen? Als je de fotos gewoon in word binnenhaalt op 1 pagina, werkt dat dan ook goed, of verlies je dan kwaliteit in de fotos bij de print?
Link naar reactie
Als je gewoon het mapje opend waar je foto's staan? je opend er 1 en je klikt op "print" dan kun je zelf de foto's sellecteren die je wilt printen. Na sellectie krijg je dan een scherm hoe je het wilt. 1 pagina per foto, of een heleboel foto's op 1 pagina. Dat zit gewoon in windows en heb je geen apart programma voor nodig.
Link naar reactie
Start/Deze computer en naar een map met foto's. Klik links op Afbeeldingen afdrukken en klik op Volgende. De Wizard Afbeeldingen afdrukken verschijnt. Klik op Volgende. Selecteer in volgende scherm b.v. 3 foto's. Klik op volgende. Scherm voor printer verschijnt, klik op volgende. In het volgende scherm kan je instellen hoe je de 3 foto's op een A4 wil afdrukken. Sparks
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...