Ga naar inhoud

Waarom werken apparaten niet meer in Windows 7?


anoniem

Aanbevolen berichten

Aangezien mijn zoektocht tot op heden niets heeft opgebracht probeer ik het via deze weg. Ik heb een aantal apparaten waaronder een USB-draaitafel en een diascanner die nu onder Windows 7 niet meer blijken te werken. Wanneer ik reviews las bleek dat de diascanner ( ION slides2PC ) ook onder windows 7 moet werken. Niets is minder waar. Na installatie ( 64 Bit ) van de driver bleek er niets te werken. Eerst kreeg ik helemaal niets, nu geeft hij de volgende foutcode : Dit apparaat start niet. (Code 10) Het stuurprogramma dat op de PC staat: Omnivision / 28-09-2007 / versie 5.2.5500.35 http://www.ion-audio.nl/nl/products/43/foto/slides2pc-mk2 Er stond ergens te lezen dat de Vista driver prefect zou moeten werken voor Windows 7 maar dat blijkt dus niet zo. Kent er iemand de oplossing voor dit probleem of is er ergens, goed verborgen op het web, een werkende driver te vinden? In het algemeen : waarom werken vele drivers niet onder Windows7 ?
Link naar reactie
http://www.schoonepc.nl/windows7/compatibiliteit_software.html Misschien kan je hier iets mee. Of http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=nl&FamilyID=1b544e90-7659-4bd9-9e51-2497c146af15 Je kan dit eens proberen misschien. Haal nu eerst alles van die drivers van de pc af ook uit het register. Dan afsluiten pc uit . dan opstarten . drivers van de scanner installeren zonder de scanner aan te sluiten op een usb poort . als het goed is vraagd het progg aan het eind om de usb kabel en de stroom aan te sluiten . dan moet er een scherm komen nieuwe hardware gevonden . en klaar voor gebruik .
Link naar reactie
  • 2 maanden later...
Ik heb contact gehad met Ion-Audio.nl over de driver van Ion Slides2PC MK2 onder Windows7. Ik heb de programma's van de meegeleverde CD-rom geinstalleerd. Toen kwam Windows7 met de melding dat de bijbehorende stuurprogramma niet kan vinden van het apparaat. Oplossing is als volgt: Controleer eerst of op de meegeleverde installatie-CD ook Windows-7 op staat. Zoja, dan heb je de goede installatie-CD. 1 sluit de Slides2pc aan op pc en doe de installatie-CD in de computer 2 ga naar apparatenbeheer (via configuratiescherm, dan systeem en beveiliging dan systeem en dan apparaatbeheer) 3 u ziet een uitroep teken staan bij de Slides2pc kan ook weergegeven worden als onbekend apparaat! 6 ga erop staan, rechtermuisknop, kies stuurprogramma bijwerken 7 kies voor op mijn computer zoeken naar stuurprogramma 8 blader naar de CD en kies voor de map drivers 9 u heeft 2 keuzes: heeft u Windows 7 32bit kies dan de X86 driver, heeft u Windows 7 64bit kies dan de X64 driver Suc-6 !
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...