Ga naar inhoud

van vista naar xp


anoniem

Aanbevolen berichten

Beter is om andersom te redeneren. 1. Eerst backups maken van je mail. Zoek even uit welk e-mail programma hij gebruikt en als je dat weet, kun je via google zoeken wat de beste manier om het te backuppen. Hij heeft vast nog nooit backups gemaakt van e-mail?? 2. XP CD erin, niets doen. Laptop uit. Dan laptop aanzetten. XP start vanaf CD rom, de harde schijf formatteren als de XP schijf daarom vraagt. Altijd de hele schijf wissen tijdens de installatie.
Link naar reactie
Een OEM licentie is een licentie die geleverd kan worden met een nieuwe PC. Er zijn echter een aantal beperkingen aan OEM licenties, maar dat maakt hem ook wat goedkoper dan een retail licentie (een pakketje Windows die je los in de winkel kan kopen). Als je dus een retail-licentie van Windows XP hebt is er niks aan de hand, deze kun je op iedere PC installeren die je wil. Een OEM licentie mag alleen geinstalleerd worden op de PC waar hij mee geleverd is.
Link naar reactie
[quote:f53d18ab40="guitardog"]Dus hij hoeft aleen backup te maken en cd erin en dan die stappen?[/quote:f53d18ab40] Inderdaad, het maken van een backup van alle documenten email enzovoorts, is het belangrijkste. Kopieer die dus naar een externe harde schijf en/of usb-stick(s). Check of je XP CD in orde is. En check of je een [url=http://www.microsoft.com/netherlands/pers/2007/070220.aspx]legitieme XP product-key[/url] hebt. Check dit ook voor alle software, die je wilt herinstalleren. Als alles OK is, dan installeer je Windows XP. Je zou daarbij deze Engelstalige [url=http://www.winsupersite.com/showcase/windowsxp_sg_clean.asp]Windows XP Clean Install[/url] met veel afbeeldingen, kunnen checken.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...