Ga naar inhoud

Hoe benader ik mijn Ip camera extern?


anoniem

Aanbevolen berichten

Hoe kan ik mijn Ip camera zien op internet vanuit het buitenland, en wat is dan het adres ? Modem = Zyxel P-2602H-D1A (Abonnement Telfort) Router = Sitecom WL-601 Ip Camera = Sitecom WL-405 De camera kan ik wel zien op mijn PC, notebook, iPad & iPhone, via de draadloze verbinding van de sitecom router, via een IP adres Heb iets gelezen van poorten open zetten, maar heb geen idee hoe dat moet.
Link naar reactie
Achterhaal eerst het ip van je router: 1. Windowstoets + R 2. Typ in het dialoog: cmd 3. Typ in het dosschermpje: ipconfig en kijk bij default gateway Navigeer naar je router toe: 1. Open je browser 2. typ daar in http://hetipvanjerouter dus bijv: http://192.168.1.1 3. Log in, als je geen inloggegevens weer raadpleeg je handleiding van je router voor de standaard inloggegeens. (Kijk op internet voor de handleiding) 4. Ga op zoek forwarding, port forwarding. Ook kan je op deze site opzoeken hoe je poorten forward voor jouw router (http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm) Kijk ook in de link die ik eerder stuurde, daar staat uitgelegd wat je moet invullen bij het scherm om een poort te forwarden.Achterhaal eerst het ip van je router: 1. Windowstoets + R 2. Typ in het dialoog: cmd 3. Typ in het dosschermpje: ipconfig en kijk bij default gateway Navigeer naar je router toe: 1. Open je browser 2. typ daar in http://hetipvanjerouter dus bijv: http://192.168.1.1 3. Log in, als je geen inloggegevens weer raadpleeg je handleiding van je router voor de standaard inloggegeens. (Kijk op internet voor de handleiding) 4. Ga op zoek forwarding, port forwarding. Ook kan je op deze site opzoeken hoe je poorten forward voor jouw router (http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm) Kijk ook in de link die ik eerder stuurde, daar staat uitgelegd wat je moet invullen bij het scherm om een poort te forwarden.
Link naar reactie
  • 1 jaar later...
Ik heb onlangs ook een beveiligingscamera gekocht, die ik niet extern kon benaderen. Maar de service en hulp van online camera was geweldig. Ze hebben mij op afstand geholpen, met mijn kpn experia box en hoefde niks te betalen. Dus een aanrader als je gen verstand heb van routers en alle andere zaken, maar wel je toko in de gaten wilt houden. https://www.onlinecamerashop.nl
Link naar reactie
  • 2 jaren later...
Heb thuis camerasysteem met 2 buitencamera's laten installeren door Camerainstallatie.nl. Ze Hebben op verschillende plaatsen in muren geboord wat niet nodig was. Daar nemen ze geen verantwoordelijkheid voor. Vervolgens werkt het systeem na 1 week niet meer en moet ik uurloon plus voorrijkosten betalen. Ik waarschuw daarom voor Camerainstallatie.nl Ga niet met die oplichters in zee.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...