Ga naar inhoud

Frever

Lid
 • Aantal items

  13
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Frever's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

 • IJsbreker
 • Eerste reactie

Recente badges

0

Reputatie

 1. Ik maak elke dag een backup met Acronis WD edition. Restore van mijn PC wil echter niet lukken. Ik heb de boot volgorde al veranderd en desafe Boot in de Bios al uitgeschakeld, en toch wil de restore niet straten. Bij mijn vorige laptop was daar geen enkel probleem mee, en nu doet hij het niet. Wat kan de oorzaak zijn?
 2. Ik maak elke dag een backup met Acronis WD edition. Restore van mijn PC wil echter niet lukken.
 3. Beste, Ik gebruik voor mijn 2 laptops elk een schijf My Book Hierdoor kan ik ook de Acronis WD editie gebruiken. Nu probeer ik op 1 van die laptops een backup terug te zetten. Ik krijg een herstart scherm aan het begin van het herstel proces. Maar tijdens het opstartproces krijg ik een foutmelding : Runtime error 1480012 gerelateerd aan het BIOS. Ik heb het BIOS al volledig omgedraaid, maar telkens verschijnt dezelfde foutmelding op het scherm en komt de herstart tot stilstand. Ik zou u zeer dankbaar zijn als u mij in duidelijke taal zou kunnen vertellen hoe ik dit moet instellen zodat ik de backup kan herstellen. Ik dank u hartelijk als u mij zou kunnen en willen helpen. Vriendelijke groeten
 4. Het is gelukt. Mijn hartelijkste dank voor de hulp!
 5. Ik zou "secure boot" die op staat op willen zetten. Dus ik doe dat; Dan F10 wat overeenkomt met . Maar dan krijg ik een scherm waarop het volgende staat: Operating System Boot Mode Change A change to the operating system Secure Boot Mode is Pending. Please enter the pass code displayed below to complete the change. If you did not this request, press the ESC key to continue without accepting the pending change. Operating System Boot Mode Change 6856 + ENTER - to complete the Change ESC - Continue without change. Dus dat begrijp ik allemaal wel, maar ik kan nergens vinden waar ik die 6856 zou moeten intikken of hoe ik ze moet intikken. ik druk maar op de toetsen van de cijfers en de enter, maar er gebeurd niets en ik kan dus ook blijkbaar niet uit dat scherm dan met ESC, maar dan worden de veranderingen niet opgeslagen. Hoe moet ik dat doen?
 6. Ik gebruik voor de Back-up van een van mijn computers al geruime tijd Acronis true image. Ook heb ik al verschillende keren een recover gedaan en dat gaf geen enkel probleem. Zodra ik vroeg om een recover te doen, ging het programma aan de slag. Het vroeg me dan om op een veld te klikken waar op staat "Restart pc" ; het herstarten begint en dan krijg ik een scherm van Acronis True Image, terwijl de aangeduide versie op mijn computer gezet wordt. Tot daar geen probleem. Nu heb ik een 2de laptop en ook daar heb ik Acronis true image op gezet en reeds verscheidene back-ups gedaan. Maar nu wou ik van een van de back-ups een recovery doen. Ok, het programma ging aan de slag. Het scherm waarop ik moet klikken op "restart pc" verschijnt, als ik daar op druk dan begint het herstarten van de pc, maar in plaats van dat ik zoals bij de andere dan een scherm van Acronis krijg, staat er nu bovenaan mijn scherm heel klein een foutmelding en dan opent de BIOS-Manager, en moet ik iets gaan kiezen tussen twee dingen die ik niet begrijp en dus durf ik niet verder gaan omdat ik op de windows site gelezen heb dat het uiterst gevaarlijk is om wijzigingen in de BIOS aan te brengen. Kan iemand mij (gedetailleerd) helpen om dit probleem op te lossen. Dank bij voorbaat.
 7. IK zie in dit antwoord en de aangeduide artikelen niet zo direct een oplossing voor mijn vraag.
 8. Ik heb al eens software daarvoor gekocht bij ZEBNET, maar deze werkt niet meer met Windows 10. Nu moet ik ze terug kopen! Krijg geen update omdat ik een korting had bij mijn originele aankoop. Dit is schandalig. Nu ben ik op zoek naar free software daarvoor, maar die toch volledig werkt en zowel de e-mails als de accounts en settings back-upt
 9. Ik heb op 2 laptops de upgrade gedaan naar Windows 10 en nadien een "clean install". Op de ene hek ik praktisch geen onverplaatsbare bestanden maar op de andere is bijna de helft van mijn schijf ingenomen door onverplaatsbare bestanden, terwijl er op de twee laptops zowat hetzelfde op staat. Wat kan ik hier aan doen, en wat veroorzaakt het?
 10. Naar aanleiding van je artikel Zo installeer je Windows 10 had ik een vraagje waarop jullie misschien een antwoord hebt. Ik heb op een van mijn pc met Windows 8.1, een upgrade gedaan naar Windows 10. Al mijn instellingen, mijn bestanden en mijn geïnstalleerde programma’s werden behouden, en omdat alles prima leek te werken, heb ik ook de windows.old verwijderd. Nu enkele weken later blijken er een aantal dingen plots niet meer te werken. Zo bijvoorbeeld Edge, Agenda, Mail. Mogelijkheid tot systeemherstel heb ik niet. Nu is mijn vraag, of ik via de download die jij in je artikel aanduid, Windows 10 opnieuw kan downloaden en dan kan kiezen voor “deze pc bijwerken” om zo de problemen op te lossen en alles terug aan de praat te krijgen. Dus in feite Windows 10 opnieuw over Windows 10 zetten. Zal ik dan evengoed al mijn instellingen, mijn bestanden en mijn geïnstalleerde programma’s behouden? Hebben jullie daar enig idee van? Ik heb de vraag al verschillende keren ingegeven op de Microsoft Community, maar daar blijken ze zo overhoop van vragen te zitten, dat er geen antwoord komt. Misschien kunnen jullie me verder helpen. Alleszins mijn dank bij voorbaat.
 11. Ik heb een HP all-in-one printer geïnstalleerd gehad op mijn PC met windows 7. Bij die installatie werden ook verschillende bijkomende programma's van die printer geïnstalleerd. Nu heb ik die verwijderd met Revo uninstaller en met Iobist uninstaller. Dit zou veilige en totaal moeten verlopen, maar dat blijkt niet zo te zijn. Als ik in mijn verkenner gewoon HP in tik, dat krijg ik een heleboel HP gedoe te zien, terwijl ik niets anders van HP op mijn PC heb. Dll file, AppData,.. kortom nog een heleboel. Mag ik deze zomaar gewoon verwijderen door ze te selecteren en op delete te klikken ? Ik zie niet veel andere mogelijkheid, want in mijn als ik ga kijken gewoon in "programma's verwijderen" dan staat daar niets meer in van HP. Alleen weet ik niet of manueel deleten geen nadelige gevolgen kan hebben. Graag een beetje goede raad. Dank U
 12. Dat weet ik maar dat is niet het probleem. Iemand een andere oplossing?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...